Ahojte kocky som v 27 tt a pre bolesti.mi dkt predpisal magnosolv 6,1 3x2 sacky denne. Mne sa poriadne ulavilo ale mam pocit ze aj moje dvojicky su dake kludnejsie. Mate s tym niektora skusenosti? Doteraz som brala magnerot no ten mi vobec nepomahal , tvrdnutie bruska atd .. vdaka za kazdu zmienku...
aj mne sa zda dost vysoke davkovanie bezna davka je 1 max 2 sacky denne...ale 6 sackov denne?? to je mega vela 😲
Ja som ho tiež užívala ad 30tt,ale iba 1 sáčok denne
@solinkarka v neurologii sa zvykne davat 3xdenne 1 sacok. Nemas to dlhodobo, tak by to malo byt ok. Sleduj si ten tlak. To by mohol byt jediny problem pri tak vysokej davke. A vypit az ked sa vyciri voda, vtedy je citrat, absorbcia je 90%. Aby si eliminovala hnacku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@annaxx28 to davkovanie je uz dost vysoke, ale zrejme ti to treba. ( tvrdnutie) Tlakovo si ako na tom? Magnosolv ma najvyssiu davku horcika na SK, takze co sa tyka kvality, mas to najlepsie.