Ahojte baby co ste v tehu brali alebo beriete utrogestan.... Ako dlho sa uziva? Az do konca tehu?
@miruska655 aha tak som zvedava v utorok idem na poradnu tak sa aj spytam ze do kedy asi, uz ma to moc nebavi, horucavy su a ja stale s intimkou. Ale tak ked treba musim vydrzat...
Ja som mala do cca 24tt....a nosila som od mája co polky augusta. Takže áno celé leto... Ale pomohol veľmi.. Takže ak to ma pomôcť tak by som nosila aj 3 intimky, len aby bolo všetko OK 😉
Mne moj dr kazal do ukonceneho 12tt... podla mna je to individualne, zalezi ake su problemy si myslim..
@e1i aha, no ja som mala prve tehu takmer bezproblemove, problemy nastali az pri snahe o druhe, najskor mimomaternicove a potom rychly potrat, a vlastne po tom mimomaternicovom mi povedali ze mam neprichodny vajcovod a prirodzene sanca neni. Na zaciatku tohto tehu som spinila a trosku aj krvacala, ale utrogestan mi dal doktor preventivne uz predtym hned pri potvrdeni ze je to v maternici. Tak uvidim dokedy ho budem mat, no co n3zblaznim sa len je to trosku take otravne. Ale jasne spravim vsetko preto aby to dobre bolo
@maria898 No asi si myslia,ze kazdy to vie :/ kazda ma ine telo,vopred ta hladina nikdy nie je znama,takze to uzivanie zavisi od vysledkov,kamoska mala ku koncu nejake problemy a pri ďalšom tehotenstve povedal,ze jej nasadi Utro na cele tehotenstvo,tak ..ano je to otrava,ale ak ma byt babo zdrave a zena(napr.pri nizkej placente mam ja krvacanie a s utro skoro nic), dame to 🙂
Po jemnom zakrvacani v 12 tyzdni mi ho dal doktor na 2 tyzdne s kludovym rezimom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@maria898 moja dr mi povedala že do 16 TT...asi u každej individuálne