Utrogestan od 18. do 30. týždňa

mariamisko
17. máj 2023

Prosim uziva niekto utrogestan?? Mne ho predpisala dr teraz v 18tt a uzivat do 30tt jednu kapsulu zo spodu...pri druhom tehu som sa v 30tt otvorila na jeden prst a vramci prevencie mi predpisala teraz tento liek...

e1i
17. máj 2023

@mariamisko ja som brala do konca 36tt jednu 200mg vecer

babatkoo
17. máj 2023

@mariamisko ja som uzivala 3x 1 do posvy az do 37tt, od uplneho zaciatku tehotenstva 🙂 prve tehotenstvo skoncilo velmi zle v 25tt, dalsie 2 tehotenstva som pre to uzivala utrogestan od zaciatku do konca. Pomohol

mariamisko
autor
17. máj 2023

@babatkoo a prosim vas preventivne vam nechceli zosit krcok?? Moja dr stale uvazuje nad tym

mariamisko
autor
17. máj 2023

@mariamisko a prosim ako casto vas kontrolovali? Ja kazde 2 tyzdne a prosim mali ste nejaky setriaci rezim

matullienka
18. máj 2023

@mariamisko užívala som celé tehotenstvo do 37 tt 3*2 tablety vložiť. Setriaci režim je pri skrátenom krčku nevyhnutný. Pri staršej mi krcok zašili ale setriaci režim musel pokračovať. Pri mladšej som bola 7 týždňov v nemocnici

babatkoo
18. máj 2023

@mariamisko nie, nechceli. Ja som mala prvy porod - prolaps porodnych blan bez zjavnych pricin, bez nezistenej priciny sa mi spustil porod a zdrave deti neprezili :( Problem s krckom som nemala. U dalsich tehotenstiev islo o uzivamie utrogestanu preventivne, aby sa mi nespusti porod predcasne a zaroven udrzal krcok.

mariamisko
autor
19. máj 2023

@babatkoo prosim po vkladani utrogestanu nemali ste palenie? Lebo mna pali citam ze vedlajsie ucinky moze sposobovat palenie

mariamisko
autor
19. máj 2023

@matullienka prosim po vkladani utrogestanu nemali ste palenie? Lebo mna pali citam ze vedlajsie ucinky moze sposobovat palenie

babatkoo
20. máj 2023

@mariamisko obcas ano, ale iba kratky cas, potom to preslo, zvykla som ich aj prehltat, dobre sa po nich spalo 🙂 do 45 min na mna prislo spanie vzdy.

matullienka
20. máj 2023

@mariamisko nie ja som nemala

mariamisko
autor
20. máj 2023

@babatkoo vy ste ich jedli? Ja som si dala 2x zo spodu no na nevydrzanie palenie a bolelo ma vsetko zo spodu ako po porode by som bola

babatkoo
21. máj 2023

@mariamisko ano aj jedla aj vkladala. Len pri jedeni potom ocakavajte ospalost, velku

babatkoo
21. máj 2023

@mariamisko nemozu Vam zmenit Utrogestana za Duphaston? Ten sa iba prehlta.

mariamisko
autor
21. máj 2023

@babatkoo duphaston som uzivala doteraz a teraz mi kazala prestat a nadadit zo spodu utrogestan o tyzden mam kontrolu tak som zvedava no prestala som vkladat lebo stipalo velmi

babatkoo
22. máj 2023

@mariamisko teraz som si spomenula, ze mna stipalo tiez, ale iba ak som si ho slabo zatlacila dnu. Ze nebol hlboko, pri krcku. Skuste co najhlbsie viete vtlacit tabletku dnu

lillyelly
28. sep 2023

Máte prosím niekto na predaj Utrogestan?

mariamisko
autor
20. okt 2023

@lillyelly ja mam balík z ktorého odobranne 2 tablety

lillyelly
4. nov 2023

@mariamisko áno prosim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre