Prosim uziva niekto utrogestan?? Mne ho predpisala dr teraz v 18tt a uzivat do 30tt jednu kapsulu zo spodu...pri druhom tehu som sa v 30tt otvorila na jeden prst a vramci prevencie mi predpisala teraz tento liek...
@mariamisko ja som uzivala 3x 1 do posvy az do 37tt, od uplneho zaciatku tehotenstva 🙂 prve tehotenstvo skoncilo velmi zle v 25tt, dalsie 2 tehotenstva som pre to uzivala utrogestan od zaciatku do konca. Pomohol
@babatkoo a prosim vas preventivne vam nechceli zosit krcok?? Moja dr stale uvazuje nad tym
@mariamisko a prosim ako casto vas kontrolovali? Ja kazde 2 tyzdne a prosim mali ste nejaky setriaci rezim
@mariamisko užívala som celé tehotenstvo do 37 tt 3*2 tablety vložiť. Setriaci režim je pri skrátenom krčku nevyhnutný. Pri staršej mi krcok zašili ale setriaci režim musel pokračovať. Pri mladšej som bola 7 týždňov v nemocnici
@mariamisko nie, nechceli. Ja som mala prvy porod - prolaps porodnych blan bez zjavnych pricin, bez nezistenej priciny sa mi spustil porod a zdrave deti neprezili :( Problem s krckom som nemala. U dalsich tehotenstiev islo o uzivamie utrogestanu preventivne, aby sa mi nespusti porod predcasne a zaroven udrzal krcok.
@babatkoo prosim po vkladani utrogestanu nemali ste palenie? Lebo mna pali citam ze vedlajsie ucinky moze sposobovat palenie
@matullienka prosim po vkladani utrogestanu nemali ste palenie? Lebo mna pali citam ze vedlajsie ucinky moze sposobovat palenie
@mariamisko obcas ano, ale iba kratky cas, potom to preslo, zvykla som ich aj prehltat, dobre sa po nich spalo 🙂 do 45 min na mna prislo spanie vzdy.
@mariamisko nie ja som nemala
@babatkoo vy ste ich jedli? Ja som si dala 2x zo spodu no na nevydrzanie palenie a bolelo ma vsetko zo spodu ako po porode by som bola
@mariamisko ano aj jedla aj vkladala. Len pri jedeni potom ocakavajte ospalost, velku
@mariamisko nemozu Vam zmenit Utrogestana za Duphaston? Ten sa iba prehlta.
@babatkoo duphaston som uzivala doteraz a teraz mi kazala prestat a nadadit zo spodu utrogestan o tyzden mam kontrolu tak som zvedava no prestala som vkladat lebo stipalo velmi
@mariamisko teraz som si spomenula, ze mna stipalo tiez, ale iba ak som si ho slabo zatlacila dnu. Ze nebol hlboko, pri krcku. Skuste co najhlbsie viete vtlacit tabletku dnu
Máte prosím niekto na predaj Utrogestan?
@lillyelly ja mam balík z ktorého odobranne 2 tablety
@mariamisko áno prosim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mariamisko ja som brala do konca 36tt jednu 200mg vecer