Utrogestan na udržanie

smojko14
29. júl 2024

Žienky náhodou mi neviete pomocť na koľko som nepochopila asi lekára … som tehotna na začiatku ešte len a dal mi utrogestan aby sa mi udržali tehotenstvo a teda čipky jeden krat denne 10 dni .. len neviem kedy si ho mám začať dávať

sense
29. júl 2024

@smojko14 kľudne hneď prvý večer...a pokiaľ dávaš len 1x denne večer je lepšie ako ráno. Ja som si dávala pred spaním

smojko14
autor
29. júl 2024

@sense ďakujem krásne ☺️

e1i
29. júl 2024

@smojko14 ja beriem 200mg vecer

smojko14
autor
30. júl 2024

@e1i tiež tak a berieš to tiež 10 dni za mesiac ?

e1i
30. júl 2024

@smojko14 10 dni za mesiac beriem na upravu cyklu. Na udrzanie tehotenstva som brala do konca 36tt..

smojko14
autor
30. júl 2024

@e1i myslela som tak ze mi to dal na niekoľko mesiacov len mi to takto vyznačil , že 10 dni a potom o mesiac dalsich 10 … možno som zle pochopila

smojko14
autor
30. júl 2024

@sense keď sa ešte môžem spýta brali ste to po cely mesiac alebo 10 dni? som trosku z toho zmätená

sense
30. júl 2024

@smojko14 ja som brala 10 dni som mávala na predĺženie lutelnej fázy. V tehu som brala do 10tt bez osudy. By som mu po tých desiatich dňoch zavolala . V kolkom si tt
Alebo kedy máš ďalšiu kontrolu

smojko14
autor
31. júl 2024

@sense 4 tyzden to je … teda sa mi stalo minuly mesiac ze sa to neudržalo … a dal mi toto s tym ze mam to brat 10 dni a keď nepride krvácanie tak je dobre 🤷🏻‍♀️ ze potom mam zavolat .. tak uvidim

sense
31. júl 2024

@smojko14 tak vezmeš 10 dni , potom vysadis..a skontaktujes lekara

smojko14
autor
31. júl 2024

@sense ďakujem krásne 🫶🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre