Ahojte,vcera sme boli na grilovačke a čosi ma tam pekne poštípalo,ale je viac možností : mravce,komár,pavúk alebo mucha.Mám asi 5 takých bodiek vedľa seba červených na nohe na chodidle pod členkovou kosťou.Sem tam ma to zasvrbelo ,nemám nič opuchnuté,natrela som si to propolisom.Myslíte že bábu môže ublížiť niečo také?nechcem hneď s každou blbosťou behať ku doktorovi.Poštípalo Vás v tehotenstve niekedy niečo?Ďakujem . 😉
@denisafono 🙂 nie nie nevsugerujem 🙂 ja som si ti všimla až poriadne teraz ráno keď ma to začalo svrbiť,len tak zo zvedavosti sa pytam 🙂
@veriiii
@monicm
@denisafono tak nejak takto to vizera 😒
ja som v 31tt a uštipla ma asi ploštica.. mám alergickú reakciu.. po troch dnoch od uštipnutia sa mi rana zväčšila na priemer 15x18 cm.. musela som ísť na pohotovosť. tam mi pichli injekciu a ešte mi aj predpísali atb.. no takže baby, takéto štípančeky od mravcov ako na fotke to je fakt nič..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@siska765 viac uskodi prehnany strach a stres v tehotenstve ako postipanie, ak sa to zacne zhorsovat tak potom k dr. ale hlavne klud, lebo este si vsugerujes ten opuch a pride. 😀