Ahojte, máte prisim niektorá skusenosti s tým čo pomáha na imunitu v tehotenstve? Som 26 tt od začiatku problémy s imunitou, hospitalizácie v nemocnici kvôli vírusom a zápalom dutín, dcérka sa nevie zbaviť hemofilusa, voči ktorému je moja imunita úplne slabá, pomohol len Zinnat a o týždeň bol zas naspäť hemophilus. Má niekto skusenosti ako s týmto bojovať ??? Ďakujem pekne
@zuzu1994 áno, pred teho iba nedostatok železa z výsledkov, nato mi preťažením rupla imunita úplne cca 5 rokov dozadu. Teraz opätovne chudokrvnosť ale to má súvis aj s týmto tehotenstvom
za mňa na podporu imunity jednoznačne citrokalcevit môžu tehotné aj dojčiace ženy a majú super skúsenosti, môže sa brať dlhodobo. ja beriem teraz 4 krabičku v priebehu cca pol roka mam oveľa viac energie nie som unavená aj keď menej spím, super nechty a taktiež som za ten čas nebola chorá
@77kacena na akej báze to prosím ta je? Je to volnopredajne? Ja už som snáď vyskúšala všetko tak som už zúfalá z tohoto stavu
Ja som stále chorá už 3 mesiace vkuse neviem sa zbaviť nadchy... chorá som stále beriem lieky len... v piatok má čaká sekcia.. a len teraz mi zistili že nemám žiadny vitamín D... mám anémiu hg mám 90.. železo beriem ale odzaciatku..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@diorissima ahoj a na imunologii si bola?