Prosim poradte mi nieco. uz som strasne vycerpana od toho ako sa neviem nadychnut, naparujem sa nad slanou vodou ale strasne ma to vycerpava a pomoze to len na 3 minuty. Slana voda roztok tiez 0 bodov.
Jedine co by mi pomohlo je otrivin ale bojim sa si ho davat.
Je to nejaky virus nie tehotenska nadcha
Ja som si varila šalviu a naparovala sa nad ňou .. vždy pomohla …
To je bežné v tehotenstve. Nepomôže nič, skus ešte hapči 😄
Mozes si dat aj bezne spreje do nosa, ucinok je lokalny.
Vyskúšaj olynth ha
Mne pomohla až alergológicka dala mi sprej co môžu aj tehotné, ale žiaden ze len soľný roztok,.veľmi mi to pomohlo
@anavixy dakujem vsetkym za rady
Daj si normálny sprej. Nepoužívajú ho dlhšie ako 7 dni. Dieťa potrebuje kyslík.
Ahoj no ja už mesiac fičim bohužiaľ na sprejoch do nosa . Snažím sa striedať aspoň účinnú latku a snažím sa dávať si len na noc . Na deň si dávam hypertonicky roztok ten je aj na odpuxhnutie sliznice. No ja si myslím že tým trápením sa s dýchaním môžeš babi viac ublížiť ako keď si dáš sprej do nosa. No ako píšu vyššie max týždeň. A skús tak že na noc hlavne , aby si sa aspoň vyspala dobre. Prikladám aj fotku toho hypertonickeho roztoku
Ja som,a tym bola.na orl. Doktor dal,nejaky sprej, mala.som davat 2x denne. Davala.som len pred spanim. Cez.den sa to dalo vydrzat.
Vravel, ze po porode. Sa to upravi- vraj tehotenska.nadcha sposobena prekrvenim sliznic.
Sprej pomohol,,no uz neviem.ako sa.volal.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Odporúčam výplach Rinohorn konvickou a sprej StopNadcha od dr.weis, plus su aj pastilky, sirup a sprej do krku