Ahojte teraz som začala 32.TT. A od včera som si všimla že mám po cikani trošku aj potom taký mokrý. Fľak na gatkach ale inak sú suché. Chodím často cikať a skôr mi to aj vôňou pripadá ako keby ide o moč. Môže to byť únik. Moču aj keď to vôbec necítim?
Ak to vôbec necítiš, radšej si daj vložku a zbehni na gynekológiu, pre istotu.
Kludne to môže byť aj výtok. Po zaschnutí biely alebo bledulinlo žltý, ak je bez zápachu, svrbenia a pálenia je to normálne.
nie treba ist na gynekologicku pohotovosť.
Myslím, že tam nemajú ten roztok, ale môžeš si tam skúsiť zavolať, ak nemáš poruke pôrodnicu/gyn. pohotovosť
Treba na to temesvaryho roztok. Z obyčajnej pohotovosti ťa rovno pošlú preč. Na gynde ti budú aj sonom kontrolovať množstvo vody...
Kludne to moze byt moc. Plodova voda by ti najskor oddtekala pravidelne,ci? Kedy naposledy si bola na kontrole? Vsetkp bolo ok?
Do budúcna ak si niekto rozklikne túto otázku.. Neodkladajte to bežte na pohotovosť radšej 100krat nadarmo ako raz pozde. Bola to voda. Ide. Ležať na zadržiavanie.
Och tak ✊ až potiahnete spolu ešte ako Kinder čo najviac teda ❤️
Držím palce 💪
Ešte sa ma snažia držať keďže mi voda "iba" presakuje... Prosím potešte ma že sa to dá ďaleko dotiahnuť 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno moč alebo aj plodová voda, ak si nie si istá, treba ísť na gynekologicky príjem aby ti spravili test z vložky.