Ahojte som v prvom trimestri a bývam neskutočne unavená beriem aj magnerot 2x za deň no žiadny efekt. Ako dlho trvá táto tehotenska únava?
@anjelicek26 takže len vyčkať ta únava kedy zvikne prejsť? V druhom trimestri? A ty co nove?
Ja som bola v prvom trimestri extrémne spavá. Vedela som si dať poobede aj 1,5-2 hodinový šlofík. Kľudne spi, telo si to pýta. Potom nebudeš 😁
A kvôli čomu vlastne berieš to magnezium? Magnezium ta skôr upokoji, uspi a nevzpruzi... Cize ak nemas lekarom urcene užívať to magnezium, vysadila by som ho
@jessi06 mne tato unava presla az v 3 trimestri ked som nastupila na MD😁
@jessi06 tak unava stale, ale neni to uz take hrozne. Beriem dve zeleza denne. Inak vsetko fajn, maly kopka o sto tristo, zacali sme 20.tyzden uz 😍
@anjelicek26 železo berieš lebo ti lekár dal? No super teda keď kopka😁
@petronellla87 úf no to si ma nepotešila, ale každá žena je iná uvidí sa
@jessi06
ahoj, v prvom tehu som prespela 15 hodin denne v 1 trimestri 😁 V tedy som bola nakoniec vdacna, ze som pracu nemala. Medzi tym som sa budila tak na chvilu na jedlo a pitie, trosku pobdela a znova spala. Mm sa smial, ci nemam spavu nemoc 🙂 Preslo mi to zaciatkom 4 mesiaca a to som dost dlho mala vela energie. Okrem teda chidenia po schodoch, tie ma zabijali - myslim uz 1 poschodie.
Teraz druhy krat to bo lepsie a brala som denne 90 mg zeleza aj Dčko k tomu. Ak nemas rada kavu, skus cierny, zeleny čaj 🙂
V druhom tehu som behala po schodoch v pohode a k tomu s trojrocnym synatorom. V 35 tyzdni sa vytancovala na svadbe az do 3:00.
Tak ti prajem, nech ti to co najrychlejsie prejde a mas pekny porod a ste zdravi ❤️
@jessi06 ano mam klesnute na 9,7... tak musim .... plus vitamin D, tam mam nedostatok s krvi potvrdeny.
@anjelicek26 ja som mala nizky progesteron. Musela som este brat. A unavena som bola az az. Ja som az sama na seba zla bola ako mozem byt taka.
Inac waaaaaau. Ze uz 20.týzden 🤩 rychlo to ide.
@maryetta progesteron som vdaka bohu mohla v 17.tyzdni konecne vysadit, brala som 2x200 a mna to paradoxne skor budilo ako uspavalo, dve hodiny po vlozeni ziaden spanok nehrozil 😅 Ale viem, ze vacsinu to poriadne uspava 😂 No veru inak muz minuly tyzden vravel, ze neni cas uz pomaly zacat zariadovat izbu a malemu veci kupovat 😅 Ho to viac berie ako mna s nakupmi momentalne 😂
@anjelicek26 ja som brala do 28.tt. To ozaj uz som aj nervy na to mala.
Ja som dnes zacala 8.mesiac. A rozmyslam kedy prať 😂🤔
@anjelicek26 rozumiem keď treba tak treba
@anjelicek26 užívam femibion 1 mohla by som si ešte ktomu dávať nejake céčko? Alebo decko? Ci to už bude veľa?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Magnerot podla mna na unavu skor opacny efekt... odkedy beriem zelezo a vitamin D, je to podstatne lepsie... ale v prvom trimestri celkovo nepomoze "nic", unavuje ta ta vysoka hladina progesteronu...