Ahojte, som na úplnom začiatku tehotenstva. Zázrak, že vôbec o ňom už vôbec viem. Cca 4tt. Avšak práve fakt, že som neskutočne unavená ma donútil spraviť si test.
Naozaj nič nevládzem. Ráno som bola u lekárky, okolo druhej som došla domov a spala do piatej. Od piatej sa len motám, z gauča do postele, z postele na gauč.Je to normálne? Je to moje prvé tehotenstvo a i keď som čítala o únave v tehotenstve, nemyslela som si, že až takáto 😅
☺️je to normálne... U mňa to bol vždy jeden z prvých príznakov, že som zaspala aj na oslave, mňa prekvapilo aká som zadychana už teraz a že mi je často zimaaa... Stále hľadám či už niekto vytvoril skupinu na september 23, tam už to môžeme zdieľať spoločne.
Je to normálne. Mala som únavu aj pri prvom a teraz pri druhom to je extrém 🙈 už som v 15tt a unavená som dokopy nebola asi týždeň 😁 doobeda som ok a potom už od jednej len ležím, posedávam a čakám na večer kedy môžem ísť spať konečne a prespím aj 12hod 😁
Mne trvala extremna unava az do siedmeho mesiaca🥴
Aj mne začali takéto príznaky už koncom 4tt, telo môže reagovať na tehotenské hormóny aj takto citlivo.
Ahoj 🙂
ja som bola nakoniec rada, ze do prace nechodim. Rano som vstala od hladu, najedla sa, wc a znova spat do obeda. Obed pomotaöa som sa a do postele. Zobudila sa o 17:00 a max o 21:00 uz znova spala. To boli take extremne dva tyzdne. Potom leosie ale trvalo to cele prve 3 mesiace. Pri druhom som myslela, ze to je z choroby 😁
Neviem ako som vydrzala v robote tie prve tyzdne. O pol piatej som rovno zalahla a spala do osmej. Prekusla som daco a zase spat do rana.
Ja som takuto unavu mavala asi prve tri mesiace tehotenstva stale som spala a citils som sa vecer ked som lahsla do postele ako po dobrej dvanastke 😁
mali sme to asi kazda 🙂 ja som bola od zac. tehotenstva doma a tie prve tyzdne som v podstate od unavy len spala - vstavala som len na wc, nieco zjest, vypit trochu coly a spat.
poobede som si zdriemla kludne aj okolo 17:00 a o 20:00 ma zas vyplo 🙂
prejde to 🙂
Ja som bola tak unavena v druhom tehotenstve. Okrem toho že mi bolo zle… ale ta unava ma normalne vytacala. Nervozna som bola sama a seba.
Áno presne po 12.týždni mi to prešlo..🙂 a vtedy mi začalo aj normálne chutiť jesť, dovtedy najradšej ovocie, zelenina
Moje prve tri mesiace vyzerali takto: rano som vstala isla do prace, poobede som prisla domov, lahla a spala, rano som vstala isla do prace a takto dookola.
Moja kolegyna mi povedala, ze nic nevydrzim a len sa stazujem ze som unavena. Az do momentu ked o mesiac bola tehotna aj ona a mala rovnaky kolobeh. 😀
@petronellla87 tak to si ma nepotešila 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to normalne...ja som mala pocit, ze mam narkolepsiu😅