Ahojte. Máte niekto tip ako prekonať únavu v tehotenstve? Mňa za obedom normálne berie do spánku, ale samozrejme pospať sa mi nedá. Fungovalo Vám niečo?
Ďakujem
@nika_val užívam magnézium 2x denne lebo mávam bolesti v podbrušku ale vôbec necítim aby mi to pomáhalo ...
A aké magnézium berieš ? Je rozdiel brat magnézium, ktoré ma 250mg magnézia napr v jednej tabletke, alebo taky Magnerot , ktorý má 1000mg
Byvala som strase unavena v prvom trimestri. Potom to preslo samo.
@lenuska9999 teraz porovnas co? Zluceninu ci obsah cisteho magnezia? Aby jasno bolo...
@lenuska9999 akych 1000 mg horcika je v Magnerote v 1 tablete, prosim Ta?
Citujem z letaku: Každá tableta obsahuje 500 mg dihydrátu magnéziumorotátu (zodpovedá 2,7 mval; 1,35 mmol alebo 32,8 mg horčíka).
Tehotna by mala prijat 350-400 mg cisteho horcika denne, keby slo len cisto o tabletkovu formu, tak Magnerot moze aj 10 tabliet denne. Kedze v 1 tablete je 32,8mg horcika.
@autorka toto si pozri, je to tu dobre vysvetlene s tym horcikom, ja uzivam magnezium bisglycinat, mam tobolky, co staci uzivat 3 denne.
https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/3-magne...
@nevenka myslela som Magnosolv . Ma dokopy 1000
Skus trosku viac sladkeho.. Niekedy pomoze..ale ja osobne som spala fakt kazdu chvilu vyplo ma hocikde aj po sediacky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne trochu pomohlo užívanie magnezia