Únava v tehotenstve

12. dec 2021

Ahojte. Je prosim vas unava ku koncu tehotenstva normalna?
Zaciatky som mala tazke, bolo mi velmi zle, cele dni som spala, viem, ze prvy trimester je taky. Ale som v 8.mesiaci a nevladzem drzat otvorene oci, nevladzem rano vstat, neviem sa vyspat. Jednoducho len za sebou taham nohy a neviem nabrat motivaciu, aby som aspon poskladala pradlo do skrine.... spala by som cele dni. Zelezo mam v poriadku. Dakujem

ailiba
12. dec 2021

Tehotenstvo je náročné obdobie. A teraz to počasie je tiež také, že by každý len spal. Nemáš nižší tlak?

veronice
12. dec 2021

Ano ano... Pri oboch tehotenstvach som to mala/mam 😴😴

marticka85po
12. dec 2021

Tiez som.v 8.mesiaci a mam to iste. Akurat nemam potrebu spat,len som proste unavena a bez energie,kvoli brusku nevladzem fungovat.

autor
12. dec 2021

@ailiba Vseobecne mam nizky tlak aj bez tehu 😴
@veronice Uf, velmi narocne. Nepomoze ani to, ked si zalejem kavu, tak ju radsej nepijem, nakolko je to zbytocne. Ako s tym bojujes?

autor
12. dec 2021

@marticka85po
Muz si mysli, ze si to vymyslam 😏 ale ja za sebou naozaj taham nohy. Pomoze ti nieco na nastartovanie? Ked aj idem vonku na nejaku prechadzku, pridem este ovela viac unavena, ako po ture

ailiba
12. dec 2021

Hm, tak to sa potom ani nečudujem. To je taká kombinácia-nízky tlak, skoro tma, zima, stale doma. Odpočívaj, keď môžeš, telo to potrebuje.

marticka85po
12. dec 2021

Sem tam pomaha kava tak na hodinku,dve.a potom som zase tam kde som bola 😄 ja mam stasie ze mam velmi dobreho muza. O vsetko sa postara,aj navari,aj pomojka ma,pomasiruje. Ja uz ani vonku nechodim,lebo proste to brucho ma taha dolu.malu uz mam asi velmi nizko,ani sediet nemozem lebo ma tlaci do vsetkych otvorov 😄

veronice
12. dec 2021

Tazko 🙈 v prvom tehotenstve som to dako neriesila, bola som na pn takze som si proste lahla a spala kedy bolo treba... Teraz ked mi doma beha dcera je to uz narocnejsie... Obedny spanok si dam s nou a potom uz len hypnotizujem hodiny kedy pride muz z prace a "preberie" si ju. 😁🙈 Kavu pijem ale skor skrz bolesti hlavy a tiez nizky tlak, nie na unavu, zelezo beriem tiez, aj magnezko... Telo uz dostava tie posledne tyzdne riadne zabrat a jednoducho potrebuje co najviac oddychu. Upratovanie, varenie, zehlenie je teraz druhorade. Spravis ked budes vladat alebo spravi muz... Mne napriklad muz aj navari ked je treba a okna prisla umyt svagrina, milujem ich 😁❤️ ty odpocivaj co najviac, pripadne ak vladzes chodit (ja uz ani to uplne nedavam) tak vybehni na cerstvy vzduch kazdy den aspon na chvilu. Ja si aspon sadnem na balkon 😁 a inak toto pocasie k tej unave tiez dost prispieva takze uz ozaj len vydrzat 💪💪💪

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre