Ahojte baby neska idem k obvodnej som tehotná v 19 tt a mam podozrenie že mam obličkove kamene baby to je ukrutná bolesť už som rodila ale oproti tomuto to je malina ja sa od bolesti potim nespím celé noci a ani cez deň ja iba kričím a plačem od bolesti mam pocit ako by ma bolelo všetko celé brucho a je mi posledná hodina 😢😢😢 ja už nevladzem s týmito bolesťami byt je to aj na psychiku zle to je ukrutná bolesť ukrutná 😢😢😢😢 čo vam pri tomto ulavovalo prosím 😢😢
Už dávno si mala byť na pohotovosti a nie sa ako tehotná celé noci trápiť. Držím palce.
Ihned pohotovost ja som bola dvekrat hospitalizovana bola som tiezvtedy tehotna museli mi zaviest kateter a nasadit lieky bola to ta najhorsia bolest ale pomohlo a nikdy predtim ani potom sa mi to uz nezopakovalo a to som potom bola eyte 3 krat tehotna
Ahoj, pises sice o kamenoch ale nemusia to byt kamene, tiez sm tehotna, uz v siestom mesiaci, v piatom mesiaci som mala oblickovu koliku a krv v moci zistenu az v labaku kedze bola len v mini mnozstve voln.okom neviditelnom, no neskutocna bolest a ked som musela ist na velku potrebu , plakala som od bolesti, uprimne ti poviem dala som si asi po tri dni pohar piva za den a trosku to zmiernilo,ale kedze v tehu som si nedovolila dat viac.....gyndos mi predpisal antibiotika macmiror a tie pomohli, na zachod chodim uz bez bolesti a placu,este ma caka kontrola mocu v labaku ci tam uz nebudu stopove ciastky krvicky...takze naozaj smer lekar a zrejme teda daju atb
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bolest pri oblickovej kolike je ta najhorsia aka moE byť. Treba ist s tym na pohotovost. Daju lieky, pripadne vedia urobit mini zakrok, ktory pomoze k vyplaveniu oblickoveho kamena. S tym si sama nepomoEte a vo vasom stadiu by som neexpirementovala. Urcite smer lekar. Prajem Vam skoru ulavu.