Ahojte, posledne 2 až 3 dni ma trápi hrozná bolesť hlavy, predpokladám, že , krku je to ako keby z jedného bodu a striela do ľavej polky hlavy. Nechcem moc jesť lieky a podobne, vraj v 3. trimestri už ani moc paraleny by som nemusela. Chladivé vankúšiky nepomáhajú, už mi začína byť z toho do plaču. 🥺
Čo pomohlo Vám? Chcela by som sa vyhnúť liekom, či obstrekom až do krajného prípadu.
Urcite chod na masaz krcnej chrbtici,ta sa robi v sede 🙂 lieky ti pomozu len par hodin. Dobra maserka ti to rozmasiruje a uvolni sa ti to 🙂
Viem o čom hovoríš. Treba si tam prikladať suché teplo a hlavne masírovať pomáha. Skús aj trochu pocvičit s hlavou určite sa ti úľavy. Ja to mám stále od 14r. Zistila som, že keď zle spím alebo ležím stuhne mi sval medzi lopatkami a to mi vyráža do hlavy.
Skontroluj tlak a uvidis. Keby cosi tam smer nemocka
@diaalex bola som, nepomaha. Aj mam masaznu pistol a krk si masirujem nonstop. 😔
@ivonka121 ja si tiez myslim, ze migreny, mamine to po tehu preslo, mne asi nie alebo vankus robi zle uz skusam vsetko. Skusim suche teplo, to som jedine neskusila. 🙉
@kiki68 tlak mam odjakziva nizsi a to riesim a uzivam aj magnezko aj mam pohyb 🙉🙈
Aby nevyletel, lebo bolesti hlavy ukrutne su pri preeklampsii. Preto sa pytam
@kiki68 neviem o tom, mavam skor stale pod 100 oba... 🥺
@kiki68 mala som preeklampsiu a je to ako pises.brutalne migreny som mala cele tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Masáž?