Uhryznutie škrečkom v 30 týždni

janka_banka
23. feb 2012

Ahojte dievčatá, mám na Vás prosbu o Vaše názory, prípadne skúsenosti, Vy čo máte doma škrečka a boli ste tehotná, ak Vás náhodou pohrýzol ako ste to riešili??? Mne sa to stalo dnes a mám obavy, lebo som volala veterinárovi a ten mi povedal, že by som mala byť zaočkovaná proti tetanusu, lebo ho môžu prenášať, ale iba v zriedkavých prípadoch. Ale ja som bola očkovaná naposledy ako dieťa, tak mám teraz strach, aby sa bábätku nič nestalo, som v 30 t.t. ...
Ďakujem za každú radu a názor 🙂

gangulienka
23. feb 2012

Ahoj, podla mna sa nemusis nicoho bat, je naozaj vynimocne aby skrecok mal tetanus, a tiez neviem kde by ho ten tvoj zobral 🙂...podla mna ak sa ranka pekne zahoji nemusis riesit...tot rada veterinarky 🙂

luba41
23. feb 2012

Vyčisti si ranu a nestresuj sa 🙂

janka_banka
autor
23. feb 2012

Ďakujem Vám dievčence, ste ma potešili 🙂

gajdosovam
22. júl 2013

@gangulienka Ahoj si veterinárka? Mám prosím ťa otázku. Máme doma škrečka už asi 2roky možno kúsok viac. Má na brušku takú ranku nad pohlavným orgánom v strede bruška. 😢 co to môže biť? Je čulý, chutí mu papať a srsť má jemnú hebkú a lesklú. Ako mu to preliečiť? Ďakujem

elen83j
16. apr 2015

@gangulienka ahoj ja som v 25tt dnes ma uhrýzol škrečok,máme ho len týždeň.Aké sú riziká,mám kontaktovať dr.? čistila som mu a dávala tam žrálo a teraz čítam,že mohol cítiť potravu čo som vtedy nevedela 😒 Proti tetanusu som očkovaná

gangulienka
16. apr 2015

Ahoj nemyslím si ze to treba riesit stačí vydezinfikovat ;)

elen83j
16. apr 2015

@gangulienka to som spravila,Ďakujem 🙂 Ešte na noc si streknem pre istotu 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre