Zdravím mamičky ,stala sa taká vec že som bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste a na móle pri vode ma kamarat nechtiac so silným prúdom vody ospliechal vodným skútrom je to celkom silný prúd na bok bruska som v 20+2 tt ,zľakla som ale nebolí ma nič iba tam ostal taky červený fľak ,viem že babo je chránené dostatočne no aj tak mám dilemu či neísť dokimu Skorej ,budúcu stredu mám morfologicky tak či sa obávať alebo nie. Vopred dakujem za odpovede
asi by som pre pokoj na dusi toho doktora navstivila. nic zato nedas a on sa aspon presvedci, ze je vsetko v poriadku
myslím si to isté čo nadejna, keby sa nieco deje nieco ta boli alebo uz by aj horsie bolo, cerveny flak mas lebo to podrazdilo kozu... ale tak ak chces byt ok tak chod...
Ja by som šla k dr pre istotu a pokoj duše
@vivves tu na konovi ti nikto nepovie či je bábo ok, cítila si predtým uz pohyby? Ak áno, musíš ich cítiť aj teraz...
@nadejna7 to vôbec nie je pravda, že by to už vedela, babenko môžeš nosiť v sebe mŕtve aj niekoľko týždňov bez jediného náznaku. Tým ju určite nechcem vystrašiť len hovorím zo skúsenosti.
Dakujem pekne baby ale maly sa hýbe tak zatiaľ bude asi všetko v poriadku ,nebudem sa zbytočne stresovať keby bol zajtra nejaký náznak tak ideme hneď 😊
Pokial ta nic nejako neboli, nekrvacas a podobne a nebol to vyslovene kopanec, vravis, ze to bol iba prud vody tak by som to asi nechala tak ale keby cosi tak radsej rychlo chod, treba sa teraz trosku lepsie sledovat
no ako si na tom prosim ta dneska. je to vstko v pohode, citis sa fajn? myslim si ian, ze sa asi nestalo nic, len si sa mozno trocha viac zlakla. daj vediet ako ste na tom dneska :D
@annamaria4 všetko je si myslím že v poriadku lebo sa hybe jak husenica 😃 len to bol pre mna vacsi sok, ale tak či tak to v stredu spomeniem gyn pre istotu 😊
@lucka12399 nic sa nestalo a co najmenej po lekaroch chodit kde je huf bacilov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vivves nemuselo sa nic stat .. ale pre pokoj v dusi by som zasla .. za to nic nedas 🙂