Ahojte. Padol mi z výšky na podbrusko mobil keď som ležala , tam kde je maternica. Som v 16 tt, na chvíľu to tam zastipalo. Môže sa pri takomto udere, niečo stať s babetkom, alebo s placentou?
Aj mne sa to stalo v tehotenstve.nič sa nestane.ale tak každú mamičku to asi hneď napadne ☺️
ten nadpis: Údery do brucha v tehotenstve, znie ako keby si z Teba niekto urobil boxovacie vrece.
dieta v maternici je chranene plodovou vodou, maternicou, brusnymi svalmi, Tvojim tukom, nemusis mat obavy z padu par gramoveho mobilu.
@viestta to napadlo aj mňa,že keď to nebol ruský model z roku 85 aj s podvozkom🤣 tak nič.
moja mama sa šmykla na ľade, keď bola tehotná (neviem týždeň, ale brucho mala už riadne) s bratom a padlo rovno na brucho. bratovi nič nie je, teda ak nerátam, že sa vie zo všetkého vykrútiť a od troch rokov argumentuje lepšie ako polovica Slovákov :D
Ahoj, mna v 16-tom tyzdni nechtiac kopol 4 rocny syn do brucha. Bolelo ma este 3 dni. Dr na to povedal, ze "pokial ma nekopol kon, tak sa nic nestane". Neboj sa, z padu mobilu sa urcite babu nic nestalo, je dobre chranene
Mna vcera syn nechtiac buchol do brucha a som 14..tt chvilu bolelo a preslo to. Neboj nic sa nestalo... 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?