Baby dnes vecer sa mi 2 rocny synovec hodil na brucho ked som lezala, nebolelo to, bol to skor sok. Ale asi hodinku neskor som zacala v niektorych polohach a napr. pri vstavani pocitovat take jak pichanie. Citala som ze po udere moze nasledovat odlucenie placenty ale ja nespinim ani nekrvacam. Myslite ze to moze byt vazne? :(
Len my sme v zahranici momentalne, inak by som utekala hned... To pichanie teraz preslo ale aj tak ma boli brucho, tak typicky jak po udere, tak modrinovo ked si ho chytim :( velmi sa bojim, asi kaslem na to a pokusim sa to nejak vysvetlit tu v nemocnici lebo takto sa zblaznim od strachu...
@nikuska386 jasne, ze chod radsej k lekarovi, nestoji ti to za ten strach. Drzim palce, nech Ti to dobre dopadne 🙂
No volala som tu do nemocnice kde ma s tym odpalkovali ze bez krvacania a vaznejsich problemov ma ta kontrola tu moze stat kludne aj cez 500 eur... Ze mam pockat do pondelka a ist klasicky na gyndu alebo na sk :/
Ahoj, asi by som šla tiež za lekárom, ale skús myslieť pozitívne (viem, že je to ťažké, ale aspoň sa pokús), predstav si, že všetko je O.K., že bábätko v brušku je O.K., že si tam v pohode lebedí, skús si hovoriť aj pozitívne afirmácie: napr. bábätko je v poriadku, je zdravé, atď. a neustále si ich opakuj dookola, prípadne aj napíš. Strach je bohužiaľ najhorší nepriateľ a ešte všetko zhoršuje. Držím palec!!!! Daj vedieť ako to dopadlo, ale som presvedčená, že všetko bude O.K. krásnu nedeľu prajem!
@ajka006 dakujem velmi, skusam hladat vsetky mozne zamienky na to preco je vsetko ok. Snad ak este stale nekrvacam je babo naozaj ok. Zajtra rano nacupitam na gyndu a dam vediet...
@nikuska386 Je to akutny stav, mali by Ta osetrit v nemocnici bez problemov. Ja by som necakala, odlucena placenta nekrvaca hned, moze krvacat mezi stenu maternice a plodove vaky.
No baby nevydrzala som, uz cakam v nemocnici, radsej o tie eura lahsia a s istotou ako takto sa bat... Drzte palce
Vsetko dopadlo dobre, sice ma nechali cakat sest a pol hodiny kym ma prijali ale babatko je v poriadku, kopkalo si tam nozickami ako keby sa nic nestalo 🙂 ten pocit ked som zbadala ze mu bije srdiecko bol na nezaplatenie naozaj. Placenta bola tiez ok. Velky kamen mi padol zo srdca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikuska386 mne dcérka skočila na brucho v 17 tt 😒 zašli sme na pohotovosť, lekár ma vyšetril, hlavne kontroloval placentu , či sa neodlučuje . našťastie všetko bolo v poriadku ale ja by som na Tvojom mieste určite zašla na pohotovosť 😉