Ahojte,potrebovala by som poradit...snad mate niektora skusenosti...Som v 31tt a dnes rano v praci som zacala mat dost velke bolesti v krizoch...neskor mi zacalo tvrdnut brusko..doteraz som s tvrdnutim problemy nemala...pridala sa k tomu bolest v lonovej kosti,akoby sa mi maly tlacil von...je sice dost aktivny,tak neviem,ci si to uz vsetko len namyslam alebo sa nieco deje,co by sa nemalo...nema mi moc kto poradit,kedze som v anglicku...dakujem za kazdu radu...
cim skor navstiv pohotovost
Aj ja by som určite išla, aspoň ťa tam pozrú, vyšetria a budeš kludnejšia aj ty. 😉
nieze volat ale utekat do nemocnice,radsej raz zbitocne ako neskoro
Dakujem,idem hned zavolat,lebo tu neznasaju,ked dojdes na porodnicu bez zavolania a ohlasenia sa...tak dam vediet,co povedali...este raz dakujem babeny...
co povazujes za tvrdnutie...ak je to menej ako5-6 x ao nic nejde...hotrsie by bolo,keby ti tvrdlo neustale...Bolesti mozu byt "pripravou-predzvestou " bliziaceho sa porodu..ale to mzoe byt este niekolko tyzdnov
Pre istotu by som asi zasla...
Ale ja som tyo,kt.ide,len ke dmusi..takze ak by som maleho citila a tvrdnutie by nebolo "akutne"..asi by som nesla..
Ale pre pokoj v dusi si tam zajdi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som pre istotu šla. Môže to byť aj predčasný pôrod podľa tých bolestí.... Ale samozrejme to aj nemusí byť nič... Ako sa hovorí: radšej 10x nadarmo ako raz neskoro...