Som 18 tt a mavam pichave bolesti v oblasti mechura a vajecnikov a dnes som v tychto castiach mala akoby taky krc.Tato cast mi nachvilu stvrdla asi tak 5 x cez den. Nie je to silna bolest len ma to laka. Mam zasity krcek a neviem ci mam s tym ist radsej hned na pohotovost.Mam za sebou jeden potrat tak sa trochu obavam ci sa nieco nedeje s mojim krckom a poradnu mam az 30 jula. Kultivacia mocu bola u mna negativna. Lekari nevedia dovod tychto mojich bolesti a tvrdia ze mi asi tlaci maternica na mechur. Ale take tie krce som nemala zatial.
to znie ako tvrdnutie bruska.ja som mala u oboch deti.daj si magnezium,kludne aj 500mg.pozri na obsah v tabletke.mala by si ho jest denne.mne to pomahalo velmi.a pozri na fore diskusie o tvrdnuti bruska alebo citlivej maternici.a urcite chod za lekarom ked si zasita.a absolutne kludovy rezim.ale to asi vies 🙂
Dakujem za odpovede. 🙂Ja beriem magnezium 500 mg 3 x denne od mojho zakroku. Rozhodla som sa ze zajtra zavolam lekarovi nech ma pozrie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne sa to stavalo docela casto,je to citliva maternica,ktora na to reaguje hlavne ked som mala mocak plny,ci to nieco znamena u teba ti objasni len tvoj Dr staci ak mu zavolas,u mna to nic neznamenalo 😉