Ahojte, ako ste riešili tvrdnutie bruška ? Jem 4 magnézia denne, nieje ina možnosť ako to riešiť nemocnicou? Minulý týždeň na kontrole som mala krčok v poriadku
Mozno ti predpise este nieco k tomu magneziu. Ak mas krcok v poriadku, do nemocnice ta chce poslat len kvoli tomu tvrdnutiu alebo mas aj ine tazkosti?
@nikool701 kvôli tvrdnutiu
Mne takto tvrdlo, dr spravil kultivaciu - tam volaco vyslo, co preliecil, trosku sa to zlepsilo ale napriek tomu stale tvrdlo. Kazdy tyzden-dva som chodila na premeranie krcka a brala magnezko. Niektore zeny to proste tak maju, ze kvoli kazdej "blbosti" im to brusko tvrdne ale pokial sa neskracuje krcok je to v poriadku. Takze ak ti nerobil bolo by fajn spravit tu kultivaciu ci to nesposobuje nejaka infekcia, ak je vsetko ok aj krcok tak nie je co riesit, staci sledovat. A inak nakoniec som prenasala napriek tomu ze mne tvrdlo snad od 22tt 😀
@ja_mama minulý týždeň v piatok mi kontrolovala krčok a že bolo to v poriadku, zatiaľ 4. Deň beriem 4 magnézia 500g magnerot, teda dnes som mala... len nechcem niečo zanedbať.. chcela som počuť názor ostatných, ale ďakujem za radu
J som len brala magnezium a este som aj prenasala a mi vyvolavali porod. Takze by som to nejak neriesila, ked sa neotvárate
No ak ti bude aj nadalej casto tvrdnut brusko, urcite nech ten krcok premeriava castejsie ako su obyc poradne, ci sa nahodou neskracuje . Ale netusim preco ta chce hned poslat do nemocnice. Kludovy rezim, magnezko a pravidelne kontroly sa daju absolvovat aj bez hospitalizacie.
@ja_mama to ma tak upozornila že keby sa to zhoršilo na večer alebo cez víkend že tam by ma kontrolovali a dávali mi magnezium infuzne.. tiež si myslím že doma by mi bolo.. komfortnejšie chcem len proste aby to bolo všetko v poriadku .. ale ďakujem za rady
Ako si dopadla? starší príspevok to už je…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pravdepodobne to tvoj gyn.vie takže žiadaj , pýtaj v práškovej forme