Ahojte, mám 22.týždeň a chrípku, už štvrtý deň mám vysoké teploty a od včera aj antibiotiká a dnes mi trocha začalo tvrdnúť bruško. Celé dni kašlem až ma bolí celé telo a mám svalovicu na bruchu, myslíte že by to mohlo byť z toho? Zajtra idem na kontrolu kvôli tej chrípke, mala by som si skočiť aj na gyndu?
@daynee417 davaj si magnezium,ked ti tvrdne brusko. Kedze kasles,tak napinas svaly a maternica reaguje. Kludne 2-3 denne.
Žienky tak som bola ale moc mi pomôcť nemohli musím to len vyležať a čakať kým zaberú antibiotiká plus mi predpisali ďalšie balenie. Na gynekológii som bola ale rozprávala som sa len so sestričkou doktorka si len kartu pozrela ani ma nevyšetrila ale predpísala mi železo a magnézium 3 denne. Tak snáď už dačo pomôže lebo už nevládzem 😣 inak obvodná mi povedala že mám zlý krvný obraz neviete čo to znamená?? Lieky mi na to vraj môže predpísať až keď budem zdravá
@daynee417 moze to byt,napriklad to,ze mas malo zeleza.
@miriam1983 aha dobre ďakujem pekne už mi ho dali na gynde tak snáď sa to zlepší 🙂
@daynee417 aj ja to mam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@daynee417 ahoj..urcite behni aj na gyndu..podla mna..ja som bola chora tiez v tehotenstve..aa bila som aj na gynde..ci je vse ok...