Ahojte,ja som v 26tt a posledne dni hlavne ked stojim mi tvrdne brucho a citim tlak a chce sa mi vzdy na malu akoby,niekde sa pise ze v urcitych tyzdnoch je to normalne,niekde ze by to nemalo byt,tak v tom mam chaos.Lekarka mi este zistila pri poslednej kontrole ze mam nizko placentu.Mate to niektore tiez?
Ahoj,ja mám tiež nízko placentu a tiež mi tvrdne brucho. Zevraj s tou placentou to sranda nieje. A to tvrdnutie brucha by som aj ja rada vedela či to je normálne.
@zuzana7891 Daj si magnézium šumivé a šup šup k doktorke
No kazdy tvrdi inak.. kamoske tvrdlo brucho a lekar jej povedal.. ze nech si dava pozor a nech sleduje ako casto.. dal ju PN
@evelin89 Ahoj, v novembri si pisala, ze mas nizko placentu...chcem sa spytat, ci sa Ti od odvtedy upravilo alebo je stale nizko a aky typ placenty mas? Ja mam placenta praevia centralis, a preto sa som zvedava ako su na tom ostatni s podobnou diagnozou....(momentalne som v 29tt a lekar je presvedceny, ze sa uz poloha placenty nezmeni...).
Ráno pozriem v tehot.knižke. Takto ti neviem povedať ale je tak isto nízko ako aj bola. Skracuje sa mi aj čipok mám ho 2,9cm.budúcu stredu mám poradňu tak som zvedavá či je tak isto. Lebo minule bol už 2,6cm.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj s toy placentou neviem ale mne tvrdlo brucho od cca 6-teho mesuaca az do porodu. Bolo to velmi neprijemne,aj som to riesila s dr ale vravel ze je to normalne. Tak myslim ze sa nemas coho bat,rodila som presne na termin 😉 no nedovolovalo mi to normalne chodit,sediet... drzim palce 🙂