Ahojte babenky som prvorodička ,posledný týždeň mi veľmi tvrdne brucho skoro každú polhodinu hodinu a mávam bolesti ako pred menštruáciou . je to normálne v tomto týždni ? alebo mám ísť ku doktorke s tými bolesťami ,ja som to brala ako normálne ale trvá to už dlhšie a je to pravidelne. Ďakujem za rady.
Magnézium už v tomto týždni nie.... Ja som ho mala v 36 TT vysadiť, čo mi ale nik nepovedal... A potom to išlo ťažšie.
Ak sa ti zdá moc a často radšej ísť k dr
Magnezium nie...ja som toto iste mala od 36tt, moj porodnik povedal ze to je dobre, maternica sa pripravuje...porodila som v 39tt...aj keby si porodila v 37tt tak uz to nie je take zle, ale tyzden este vydrz, vela oddychuj 😉...pokial sa tie bolesti nestupnuju a neskracuju sa intervaly tak su to poslickovia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@margaret24 už sú to asi poslickovia, dávaj si magnézium, aj viackrát za deň, treba aby bábätko ešte vydržalo dnu. Ak však budú bolesti veľmi silné treba ísť radšej.