TURB/ narkóza v 2. trimestri

matka_zufalka
3. nov 2024

Ahojte,

prekonala niektorá z vás zákrok TURB v tehotenstve? Prípadne aj mimo tehu? Na čo sa mám pripraviť? Prípadne mala ste niektorá narkózu v tehotenstve? Naozaj je to bezpečné pre plod? 😏

Ďakujem 😊

lilli110
3. nov 2024

@matka_zufalka neabsolvovala som sice tento konkretny zakrok, mne operovali slepe crevo, operacia trvala cca 2,5 hodiny v celkovej narkoze. Bolo to v 23tt. Tiez ma ubezpecovali, ze babatku to neublizi. Vsetko dopadlo dobre. Porodila som nakoniec v 43tt. Len mi po prebudeni z narkozy bolo strašně zle. Ani som oci poriadne neotvorila a uz som zvracala.

pseudomonas87
3. nov 2024

@matka_zufalka ahoj, ja pracujem na are, samozrejme tá narkoza je bezpečná. Keď sa musí operovať, musí sa, nič sa neboj. Už si bola u anesteziologa? Čo budú robiť celkovú alebo spinal?

matka_zufalka
autor
3. nov 2024

@lilli110 dakujem, aspon sa mozem pripravit co bude 😅 uz som mala dvakrat celkovu a raz mi bolo zle a druhykrat som sa zobudila v prisernych bolestiach po cisarskom

matka_zufalka
autor
3. nov 2024

@pseudomonas87 ahoj, dakujem 😊 celkovu urcite

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre