Tupé bolesti pošvy v 18. týždni

zoe19
2. apr 2014

Ahojte,viem že je to dosť trápna otázka ale chcem sa opýtať momentálne som v 18 týždni tehu. Predvčerom večer mi začali bolesti v podbrušku, keďže som bola objednaná k doktorovi pre výsledky tak som mu to aj povedala.Dal mi magnézium a vraj to je normálne všetko sa naťahuje tak to je v pohode.Cez deň mi to prešlo, večer som mala sex s priatelom a všetko mi uvolnilo žiadne tlaky nič.Dnes ráno som v pohode vstala bola som cca 2 hodiny hore a približne od 9 hodiny mám tupé bolesti v pošve,začalo to skôr pichaním až som mala pocit že mi to ide niekde to pupíka. Teraz mám pocit že je to len v pošve,je to dosť neznesitelné.Doktorovi som volala ale nedvíhajú mi tam.Na nete som vyčítala že to je normálne,aj tak sa chcem opýtať či máte nejaké rady ako tomu predísť.Našla som teplú flašu medzi nohy ale to mi zase treba cikať.Poradte prosím nech to vydržím aspoň kým pôjdem k doktorovi.ďakujem

mimibb
2. apr 2014

@zoe19 Ahoj zrejme to bude fakt normalne, lebo aj ja to obcas mavam 🙂

zoe19
autor
2. apr 2014

@mimibb ahoj , a co s tym robis? Ci iba to magnezium ? 🙂

luma1
26. okt 2018

Ja som mavala obe tehu take zahadne pichanie do pupka aj do posvy brala som len magnezko 🙂 nepreslo to pichalo ma sem tam nie kazdy den ale az do porodu som to mala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre