TummyTox v tehotenstve

adminka11
20. nov 2021

Ahojte, neviete nahodou ci tummytox caje a kava skodia pri tehotenstve? Maju tam pisane ze sa neodporuca tehotnym ale mozu poskodit babo alebo tak?

diaalex
20. nov 2021

@adminka11 ja som ich vysadila v tehotenstve 🙂

sisa_s
20. nov 2021

@adminka11 nie je to testovane na tehotnych, preto sa neodporuca, podla mna blbost uzivat aj mimo tehotenstva, reklamny tah

adminka11
autor
20. nov 2021

@diaalex ja som ich brala pred tehu, hlavne na spanok mi strasne pomahali a ja mam problem s nespavostou, tiez som vysadila teraz ako som tehotna ale v noci nespim tak preto rozmyslam ci kupit alebo radsej nie

lucia851
20. nov 2021

@adminka11 ja tummytox neuznávam, vôbec mi nepomohli na chudnutie

lenuska9999
20. nov 2021

@adminka11 tummytox je podla mňa úplná blbosť. Vyskúšala som viacero produktov od nich, bez efektu. Ak máš problém so spánkom kúp si obyčajne sypané čaje v lekárni alebo niekde v zdravej výžive. Napríklad medovka lekárka alebo niečo silnejšie je koreň Valeriany, len dosť smrdí. No ci ho môžu užívať tehotne ženy neviem.. no jeden sypaný čaj stojí možno 2 eura.. koľko peňazí si úz dala za tie z tummytox ? A ani nevieš čo tam je dňu pomleté

diaalex
20. nov 2021

@adminka11 ja som ich pila lebo mi chutili, inak som nepotrebovala schudnúť 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre