Tŕpnutie rúk v tehotenstve

29. júl 2021

Ahojte to je neskutočne ako v noci mi tŕpne ruka . Stále sa na to budím až to hrozne bolí . 😔Dávam si femibion nechcem už davat iné tabletky ,viem že treba vydržať ..ale nemáte nejakú pomôcku na to keď strpne ako ju dať dokopy. Ani výstret ani ohnúť 😭

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evka64
29. júl 2021

Aj mne trpla prava ruka, ked som porodila, prestalo to...magnerot si kup

surama
29. júl 2021

Ahoj, mam rovnaky problem. Len ja to mam vkuse na oboch rukach, resp. dlane, prsty. Totalne strpnute a stuhnute...vsetko mi pada z ruk. Magnezium ani masaz, ani striedanie studenej a teplej vody nepomaha. Ale citala som, ze vraj dieta tlaci na organy, cievy, nervy, takze to je tym. Cize s tym neurobime nic. Az po porode by sa to malo upravit 😕

autor
29. júl 2021

Mám šumivé tabletky magnézium dufam že bude stačiť

lulu0123
29. júl 2021

Nic nepomohlo.V noci som sa budila na bolesti.Ucesat rano dcery do skolky bolo utrpenie.A trvalo to este cca mesiac po porode potom to pozvolna zmizlo.

kubkovamama
29. júl 2021

Zadrziavas tekutiny a vzniká tlak na karpalny tunel.Iba vydržať,v teple to býva výraznejšie.Na nete sú rôzne cviky ako si uľaviť.Po pôrode to prejde

tehotna40
29. júl 2021

Ahoj mala som to od druhého trimestra až do konca tehu, dokonca aj par dni po pôrode. Mala som zvýšené dávky magnézia aj kvôli tvrdnutiu bruška,no na tie ruky mi naozaj nič nepomohlo. Držím palce a veľa zdravia.

bashee
29. júl 2021

Magnezium ale dost mozne, ze nezaberie. Ja som mala na oboch rukach necitlive prve tri prsty (stiahnute karpaly). V noci trpnutie az po laket. Magnezko som brala ale prd to pomahalo. Lekari mavli rukou, ze nech uz vydrzim. Po porode bolo do tyzdna vsetko ok v starych kolajach.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre