Tŕpnutie rúk a bolesti nôh v 21. týždni

aklenka
27. sep 2015

Ahojte tehulky ukoncujem 21 tt asi tak od 19 tt mam problem s trpnutim ruk co vam nato pomohlo? Najma v noci je to neznesitelne a rusi ma to pri spanku. Taktiez mavam probkemy akonahle viac prejdem bolia ma nohy az ide mi to az do krizov. Mate to niektora? Dakujem

darina1952
27. sep 2015

@aklenka ahoj, ak to trva uz druhy tyzden, tak si s tym uz davno mala byt u svojej vseobecnej lekarky!!! Mala by ta poslat na vysetrenie na neurologiu alebo ortopediu - moze ist o zablokovany nerv. Babo je asi v zlej polohe a tlaci ti na nejake nervove centrum - treba to uvolnit, ale diagnostiku a liecbu musi urobit lekar🙂

origalaxis
27. sep 2015

@aklenka moze ist aj o kopu dalsich diagnoz, aj pri preeklampsii trpnu ruky... Urcite chod ku gynekologovi co najskor.

aklenka
autor
28. sep 2015

@darina1952 @origalaxis samozrejme ze som to u svojho gynekologa povedala ten mi povedal ze ak mi to neprestane do nasledujucej poradne t.j. 12.10 tak to zacne riesit ... Povedal ze je to bezne ze dieta na nieco moze tlacit alebo je to nieco zablokovane kedze som dlhodobejsie lezala . Mala som prisny kludovy rezim. Budem informovat urcite dakujeem 😉

katarinamarkova
28. sep 2015

@aklenka pri kazdom tehotenstve mi trpli ruky, boleli ma nohy a krize uff....aj porodne bolesti boli skor o krizoch 🙂 nikdy som to specialne neriesila, ani doktor......vzdy mi pomohlo nesediet na zadku, ale cvicit a hybat sa 🙂
- ulozenie babatka, ktore tlaci kade tade na nervy
- zle drzanie tela v tehotenstve
- nedostatok vit., mineralov

netreba v tom hladat hned speci diagnozy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre