Ahojte baby, netŕpli Vám prsty v poslednom trimestri tehotenstva, a čím to môže byť spôsobené?
Mne tiez. Nezabralo nic ani lieky od neurologa. Preslo to asi mesiac po porode a to uz som mala strach ze to neprejde. Takze radim len vydrzat..
@nepehana nestresuj a daj si magnezium...alebo magne B6 zvyšok mas na gugli alebo v tejto diskusii...
https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/trpnutie-ruk-v-tehotenstve-je-to-bezne/
mne aj doktorka predpísala Magnosolv, ten aj užívam, ale to stŕpnutie stále cítim
ak to nezmizne po porode tak az potom by som to nejake riešila s neurologom, v poslednom trimestri je to velka zataz na organizmus, ja som mala velmi neprijemne krče v nohách, cievy su pod tlakom, telo zadržiava vodu.
ahoj, mala som to pri prvom tehu, niekedy som nevedela ani ohnut prsty, ani som si ich necitila...mne magne nezabralo, asi 2 mes.po porode to uplne preslo, mozno skor, takze len vydrzat 😊
ďakujem, za rady, no budem to musieť nejako pretrpieť, ešte skúsim nejaké tie cviky, alebo aj tú octanovú masť, na noc a uvidím ako to zaberie,
Mne trpli obe ruky, hlavne ku koncu tehu. Nevedela som si ani chlieb odkrojit. Prešlo to samé bez liekov hneď po pôrode. Ale bolo to veľmi nepríjemné, hlavne v noci a cez deň, keď som potrebovala niečo urobiť.
ja som to mala asi od polky tehu. začínalo to postupne jedným prstom a pokračovalo ďalej, až mi trpli štyri. skončilo to asi tri mesiace po pôrode.gynekolog mi povedal, že bábo tlačí na nervy. a malý sa narodil a na čele mu bolo normálne vidieť taký oblúk a to vraj mal otlačenú kosť. čiže tlačil na chrbticu. a pri druhom tehu som to mala tiež.
ano magnezium
mne trpnu ruky od z krcnej chrbtice a este mam dg.TETANIA
@nepehana tiez som si presla trpnutim, uzivala som magnezium a nastastie mi to pomahala. Vyskusaj to urcite
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne tŕpla celá polka tela vrátane tváre, vraj dieťa tlačí na nervy, ale že vraj magnézium je na to dobré 🙂