Ahojte baby chcem sa vás opýtať som v 9.tt a včera sme sa boli s priateľom prejsť a začali mi tŕpnuť najprv prsty na ľavej ruke (malicek,prstenik a na koniec cela dlaň ), potom láva strana pier aj dolná aj horná. Stratili ste sa stým už niektorá?
Nemôže to byt aj tým že mám nízky tlak ?
V tehotenstve mas viac krvi, zaroven moze zhustnut vplyvom progesteronu a potom je nizky tlak... Treba vela pit.... Ak pijes kavu, kludne si jednu dve dopraj...
Ďakujem za rady 😊
Pijem kávu a mám tlak vždy nižšii ako pred kávou 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Môže ísť o hypervetilaciu 🙂 mala som to už, treba sa ukľudniť napiť sa vody a pomaly dýchať, poprípade ak máš vrecko pri sebe do neho
@klaudia_kaja ja som sa skôr dočítala teda aspoň v mojom prípade to vyzerá ako syndróm karpálneho tunela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Dúfam že sa to nebude zhoršovať lebo som ešte len v 16 tt
@elem227 neboj nič ako tehotná ešte všeličo zažiješ, ale samozrejme prajem len príjemne zážitky no niekedy sa im vyhnúť nedá 😉 mala som to ako netehotná , ale aj ako tehotná, treba sa len ukľudniť a keď to neprechádza pohotovosť, už len kôli bábätku držím palce a prajem pekné tehulkovanie 😘😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@baska1930 uz dnes si mala byt u dr... Nemusi to byt nic len nedostatok magnezia a draslika ale moze to byt aj vazny problem s cievami... Ak sa to zopakuje, tak radsej sup na pohotovost....