Uzivam uz magnerot 3x po 2 tabletky a aj napriek tomu ma trapia krce,dostavam ich zvacsa v noci pocas spanku,no citim,ze mi trpnu aj prsty na rukach a nohach.Nejaky tip,co by mohlo este pomoct?
Som v 29tt,netrpne mi specificky len jedna strana a krce su tiez na oboch stranach,plus mi hrozne opuchaju nohy
Tak to sa objednaj neurologovi, nech to vysetri.. myslela som, ze to bude od chrbtice, ale toto nevyzera.
Pred necelymi 2t som bola na sono ciev vsetko priechodne a potom sa to zhorsilo,ked nieco spomeniem gyn. alebo obvodnej,tak ma odbiju s tym, ze je to v tehotenstve normalne,tak nechcem vyzerat ako hysterka
Tu by mohlo pomôcť magnézium. Mne pri rovnakých problémoch v tehotenstve doktor odporučil magnézium. Užívala som to od firmy Galvex. Mne dosť pomáhalo.
@monika2012 hned v prvej vete pise o Magnerote.
Magnezko uzivam,preto sa pytam,ci niekto nema skusenost,ze by mu pomohlo este nieco ine
Mne povedali, že to je kvôli tomu, že mi bábo tlačí na chrbticu. Ani pero som poriadne nemohla v ruke držať jak mi trpla. Po pôrode to prešlo.
Pytaj si magnosolv, vsetko ostatne magnézium je slabe
magnerot je slabý a má veľa vedlajších účinkov a slabú vstrebateľnosť. treba užívať chelátové magnézium, má okolo 90% vstrebatelnosť (ostatné magnézia majú iba 4%!) a nemá žiadne vedlajšie účinky. ja už užívam iba také
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Trpnu ti obe strany alebo napr. len prava?