Trošku hnedý výtok a potom už nič

julianka312
17. aug 2024

Ahojte baby, som v 9tt, pred dvoma hodinami som bola na WC a keď som sa pretrela som mala trošku taky hnedý výtok ale úplne slabo od vtedy som bola uzzdva krát na wcku a od vtedy mam čisté ani náznak... Mala ste to už niektorá?

stela567
17. aug 2024

Ahoj, každé špinenie ale lebo krvácanie by si mala oznámiť gynekológovi. Vždy. Ja som mala a užívala som do 3.mesiaca progesterón.

julianka312
autor
17. aug 2024

@stela567 ja užívam duphaston.... Bola som hneď na pohotovosťi ale si predstavte že ma nevyšetrili, do teraz keď som tam išla nebol problém a zrazu že to nie je akútny stav, akože nechápem

dixitka
17. aug 2024

@julianka312 Ja som 2x špinila hnedou krvou, cca v 8. a v 11. týždni, trvalo to viac dní, ten druhý raz tuším až týždeň. Množstvo bolo také, že pri každej návšteve wc trochu na toaleťáku. Nič som neužívala. Moja lekárka tiež nevidela príčinu (žiaden hematóm, nič) a hovorila, že je to úplne bežné/normálne v prvom trimestri. A že len ak by sa pustila červená krv, mám ísť hneď na pohotovosť. To sa nestalo, všetko bolo ok, synček už má vyše roka ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre