Trisomy testy a ich opakovanie kvôli prvej nevyhovujúcej vzorke

papi30
6. apr 2022

Ahojte žienky. Je tu niektorá z vás, ktorá si dala robiť Trisomy test a museli jej opakovať odber kvôli prvej nevyhovujúce vzorke? Začínam mať nervy😬 ako ja viem, že maju na stránke uvedené nejaké to percento možných pripadov, že sa to stať môže, ale ci to nie je predzvesť niečoho zleho🤦‍♀️ ako nemôže byť v odobranej krvy potrebný "údaj" ktorý má byť zanalizovany? Najprv pozitívny výsledok na skreeningu, teraz toto... Ďakujem za zdieľané skúsenosti.

petamich
6. apr 2022

hlasim sa 🙂 a ani opakovany odber nam nevysiel a vratili nam peniaze 🤷‍♀️

no ak nenajdu dostatok volneho DNA dietata v tvojej vzorke, ktore izoluju a podrobia testom, tak nemaju co testovat, krv je pre nich iba prostriedok ako sa dostat k DNA dietata

mne nevysli testy vraj kvoli tomu, ze som si pichala LWH, tiez som stresovala ale teda ja som mala ten triple screening a morfoogicke sono v poriadku, mam zdrave krasne, sikovne dieta, kazdopadne chapem tvoje obavy

barus26
6. apr 2022

@papi30 kamoske tiež nevysiel, ani prvý ani druhý odber. A tiež má zdravé dietatko. Takze nemusíš sa stresovať, že to automaticky znamená niečo zle🙂

papi30
autor
6. apr 2022

@petamich zatiaľ mam za sebou screening z 12tt, čoskoro bude ďalší v 16tt. Takze ešte tam sa môže bársco ukázať. Ale rátala som s tým, že aspoň toto, čo si človek zaplatí, ukáže niečo uspokojivé.

petamich
6. apr 2022

@papi30 ja som s tym tiez ratala 😬 a bola som velmi sklamana, ja by som uz teraz zaplatila radsej Nifty uprimne ako Trisomy

nelca0510
6. apr 2022

Mne robili v 13 týždni a museli potom ešte opakovat. Pravdepodobne malo DNA v krvi. Ale dieťa zdravé 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre