Ahojte dnes som bola u doktora, kedze som bola na UPT a som znovu tehotna doktor mi dnes povedal ze si mam spravit trisomy testy... stacia len tie za 350 alebo radsej rozsirene? A chcem ist este aj na v 12tt k doktorovi Grochalovi.. mam z toho trosku stres..
Ja som si dala nifty a 2x som bola u MUDr Grochala ☺️za mňa odborník a všetko čo sa ho dodatočne opýtaš tak ti na to odpovie
Ja som uz unho bola ... boli ste dva krat koli veku?
Ja som mala rozšírene a bola som spokojná. Podľa mňa už to nie je o moc viac tak určite sa oplatia tie.
tiez som si dala rozsirene.. + morfo u Dr. Holana
Ahoj aj mna posiela doktor na trisomny ale ja asi nejdem mozem sa spytat kolko mas rokov ze ta posiela?
Nie nie bola som v 2 a 3 trimerlstri pretože som chcela odbornejsie vyšetrenie a aby malú lepšie pozrel 🙂
Dakujem Vam. Ja mam 30 rokov...
@veruska00 ahoj posiela t koli veku? Ja mam 30 a jedno a bola som na jedno UPT
@denden77 a najprv ste si dali robit testy a az potom ste isli doktorovi?
Tie testy sa daju robit uz od 11tt? Tak je v letaciku napisane. Sestricka povedala ze od 12tt sa robia.
Ano kvoli veku ja mam uz 35 ale jo to moje druhe tehotenstvo!geraz idem ma tripple testy a pockam si vysledky a potom uidim ci pojdem na ten trisomny !na morfologicky som objednana takze dufam ze vsetky vysledky budu dobre !a preco si mala upt?
@veruska00 tak nech vsetko dobre dopadne. Babo malo VVCH
Daju sa robit od 11tt, ale vysledok ti prezradia az po ukoncenom 12tt, aby sa predislo UPT z dovodu "nezelaneho" pohlavia dietata
Ja som mal rozsirene a morfo u grochala (na morfo moj doktor posiela kazdu zenu a trisomy som mala na vlastnu ziadost vek som mala 27)
Ja som mala ten kompletny nifty za 600eur a nelutujem to. Odber bol v 10+4 myslim a vysledok bol 11+2 myslim. Mala som 34 rokov. U nas islo o to, ze to nebolo prve tehu a tie predtym dopadli vzdy zle. Mna to dost ukludnilo, vedela som , ze dieta bude asi zdrave a teda nie je dovod sa nejak dalej strachovat, ze co a ako. Ako clovek nikdy nevie uplne , ale tak ma nejaky Obraz o tom celom.
Ten test vyzaduje usg vysetrenie, nie starsie ako dva dni myslim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?