Trisomy test výsledky

26. mar 2024

Ahojte, 19.3. prijali platbu aj vzorku, od 19. je to dnes 5. deň, ešte neprišli.. viete si predstaviť aká som nedočkavá a nervózna. Ked vám prišla sms alebo mail bolo to hned ráno alebo ešte je dnes šanca, že dostanem odpoved? Ďakujem 🙂

pukanec123
26. mar 2024

Mne volali v piatok o 19tej večer takze to môže byť kľudne v priebehu celého dňa ak to má byť dnes 🙂

natalia2007
26. mar 2024

Mojim to trvalo tyzden

autor
26. mar 2024

@pukanec123 wau...no o siedmej sa uz mojej doktorke nedovolam. dufam ze dostanem vysledky aspon zajtra

autor
26. mar 2024

@natalia2007 picne ma 😀

veronikaszabova
26. mar 2024

6 dni to u nas trvalo. Smska a mail prisli okolo obeda.

autor
27. mar 2024

no mne práve prišla sms, ale mail ziadny. Písala som doktorke, teraz uz len vyčkať kym sa mi na to ona pozrie...

autor
27. mar 2024

Dievčatá, od radosti sa musím pochvaliť. Testy sú negatívne a budem mať synčeka 🙂)))

kejty10
22. máj 2024

Ahojte dievčatá , ak tiež som bola na Trisomy -test a dnes mi volali aj písali že mám málo DNA plodu v krvi , tak 28.5.masim ísť na opakovanie odberu krvi ,, dúfam že to bude oki ,lebo som už na nože ,, no zas len čakať , nič iné neostáva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre