Trisomy test complete verzus Nifty pro

25. nov 2024

Prosím vás vie mi tu niekto relevatne odpovedať aky je rozdiel
Medzi testami trisomy Complete a Nifty pro okrem ceny?😅
Vďaka

kiki68
25. nov 2024

Asi len to, ze ma nifty ovela vacsiu databazu vzoriek

butterflyeffect
25. nov 2024

Trisomy je vivinuty na slovensku, nifty je zahranicny… inak neviem, popravde ja som ani nezistovala rozdiel, moja lekara robi trisomy, tak sme si dali urobit trisomy complete ( kedze tam je komplet vsetkych 23 chromozomov) aj ked som mala dobre vysledky, ale chceli sme mat vacsiu istotu skrz veku a tak…

autor
25. nov 2024

@butterflyeffect ďakujem čiže Nifty aj trisomy vám otestujú všetky chromozómy plus pohlavie bábätka,že?

butterflyeffect
25. nov 2024

Trisomy complete ano- vsetky chromozomy plus pohlavie, nifty neviem povedat ci vsetky- lebo co ja som citala tak tam boli len urcite chromozomy vypisane a nejake diagnozy nedocitla som sa ci vsetky sa daju.

kiki68
25. nov 2024

@butterflyeffect nifty ma tri rady a to nifty pro alebo complete to volaju mas to iste, syndromy vsetky, microdeletions, aneploudie ( alebo ako sa to vola) a pohlavie dietata. Je to cca to iste. Este je nifty 200 a tam je vsetko mozne k tomu.

butterflyeffect
25. nov 2024

Skus pozriet na netw jedno aj druhe a porovnat, ja som mala ja taku brozurku k trisomy ze ktore co skuma a podla toho som vybrala, vravim nifty som velmi neriesila kedze triaomy aom vedela priamo u kojej gynekologicky. Viem ze ten rozdiel je hlavne v tom ze ten slovensky aj tie percenta su prosti na slovenskych zenach, a to druhe je zahrancine tak aj so zahrancim sa porovnava…

kiki68
25. nov 2024

@butterflyeffect ono je to tak, ze bud tam nieco najdu/ nenajdu. Tieto testy maju rovnaky princip a ich spolahlivost je tiez pomerne rovnaka. V Rakusku nemame trisomy, tu je Nifty/ Harmony a este nieco. Ja som sa to hodky pre nifty a tiez teraz druhy raz idem do nifty. Ako clovek hlavne dufa, ze nic zle nenajdu. A ten klud na dusi je super vec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre