Trisomy test complete verzus Nifty pro

Dnes o 11:38

Prosím vás vie mi tu niekto relevatne odpovedať aky je rozdiel
Medzi testami trisomy Complete a Nifty pro okrem ceny?😅
Vďaka

kiki68
Dnes o 11:52

Asi len to, ze ma nifty ovela vacsiu databazu vzoriek

butterflyeffect
Dnes o 13:48

Trisomy je vivinuty na slovensku, nifty je zahranicny… inak neviem, popravde ja som ani nezistovala rozdiel, moja lekara robi trisomy, tak sme si dali urobit trisomy complete ( kedze tam je komplet vsetkych 23 chromozomov) aj ked som mala dobre vysledky, ale chceli sme mat vacsiu istotu skrz veku a tak…

autor
Dnes o 14:24

@butterflyeffect ďakujem čiže Nifty aj trisomy vám otestujú všetky chromozómy plus pohlavie bábätka,že?

butterflyeffect
Dnes o 14:39

Trisomy complete ano- vsetky chromozomy plus pohlavie, nifty neviem povedat ci vsetky- lebo co ja som citala tak tam boli len urcite chromozomy vypisane a nejake diagnozy nedocitla som sa ci vsetky sa daju.

kiki68
Dnes o 14:42

@butterflyeffect nifty ma tri rady a to nifty pro alebo complete to volaju mas to iste, syndromy vsetky, microdeletions, aneploudie ( alebo ako sa to vola) a pohlavie dietata. Je to cca to iste. Este je nifty 200 a tam je vsetko mozne k tomu.

butterflyeffect
Dnes o 14:45

Skus pozriet na netw jedno aj druhe a porovnat, ja som mala ja taku brozurku k trisomy ze ktore co skuma a podla toho som vybrala, vravim nifty som velmi neriesila kedze triaomy aom vedela priamo u kojej gynekologicky. Viem ze ten rozdiel je hlavne v tom ze ten slovensky aj tie percenta su prosti na slovenskych zenach, a to druhe je zahrancine tak aj so zahrancim sa porovnava…

kiki68
Dnes o 14:56

@butterflyeffect ono je to tak, ze bud tam nieco najdu/ nenajdu. Tieto testy maju rovnaky princip a ich spolahlivost je tiez pomerne rovnaka. V Rakusku nemame trisomy, tu je Nifty/ Harmony a este nieco. Ja som sa to hodky pre nifty a tiez teraz druhy raz idem do nifty. Ako clovek hlavne dufa, ze nic zle nenajdu. A ten klud na dusi je super vec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre