Trisomy test a pozitivita na xxy syndróm

minesasubu
26. jan 2022

Ahojte, mali ste alebo máte doma dieťa s takýmto sydrómom alebo Vám vyšiel na testoch ?
Mne na trisomy teste vyšla pozitivita na xxy syndrom budeme mať chlapca ale chcela som sa dozvedieť či máte skúsenosti nakoľko to zatiaľ nemám potvrdené od genetičky kedže tie trisomy sú len taký skríning. dakujem

kacena4
26. jan 2022

ano je to len skrining matematika ze kolko zien z coja viem 1000 bude mat v tvojom veku tamyto syndrom. nie ze ho budete mat je to len predpoklaf

martina123s
26. jan 2022

@kacena4 vy pisete o tripple, autorka bola na trisomy

radkako
27. jan 2022

@martina123s
@kacena4 trisomy testy su 99% jednoznacne iste. Tripple testy su matematika ako pisete. Tak pozor a nemiast zadavatelku!

any_soj
30. jan 2022

@minesasubu ahoj. Keď sa ti tu neozvali so skúsenosťou, skús tu, dá sa po registrácii spojiť s rodinami, ktoré majú skúsenosť. https://www.genetickesyndromy.sk/syndromy/kline...
Aj platforma rodín je super vec.

radkako
30. jan 2022

@any_soj ahoj, nechapem

radkako
30. jan 2022

@any_soj ja nemam nic potvrdene, ziadny syndrom

any_soj
30. jan 2022

@radkako píšem autorke, nie tebe 🙂

radkako
30. jan 2022

@any_soj jej pardooon, lebo ja mam tiez diskusiu 🙈

jurajsimonzuzana
6. feb 2022

@minesasubu ahoj... My mame potvrdeny xxy syndróm. Narodil sa mi chlapec pred mesiacom s tymto syndromom. Ma 1 mesiac. Pri bežných krvnych testoch mi vysla pozitivita na downov syndrom 1:30, nesledne som isla na amniocentezu cize odber plodovej vody kde vysledky vysli na downo negativne avsak vysiel pozitivne na klinefelterov syndrom... Ak by si chcela nieco viac vediet kludne napis... Ak budem vedieť rada poradim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre