Trisomy test

bala11111
6. mar 2024

Ahojte, viem že je tu veľa tém ohľadom výsledkov trisomy testov, ale chcela som sa spýtať na najnovšie info ohľadom toho kedy vám prišli výsledky z trisomy testov? V jednej diskusia som čítala že pani mala základný balík a výsledky jej prišli až o 2 týždne... Ja mám tiež základný balík ale povedali mi že výsledky budú do 5-8 dní ..dnes je to už 6 deň od doručenia vzory a pripísania platby..som ako na ihlách stále pozerám telefón a nič, asi sa už zbláznim ..kedy vám prišli výsledky a mali ste niektorá aj ten obyčajný základy balík?

veronikaszabova
6. mar 2024

@bala11111 rozsireny test - 6 dni

wiwi28
6. mar 2024

Rozšírený balík - odber bol v utorok, v piatok mi volal pán z laboratória, že kompletné výsledky budú až v pondelok ale, že Downov syndróm je negatívny (mali sme veľmi zlé výsledky z trippl) a povedal, že môžeme kupovať modré veci. Proste ma chcel pred víkendom potešiť. Ja som bola ako ty celá na nervy kvôli DS a genetike a nakoniec všetko negatívne a syn je úplne zdravý a vykazuje znaky nadpriemernej inteligencie.

bala11111
autor
6. mar 2024

@wiwi28 to som rada že je všetko v poriadku ..aj mne vyslis zle výsledky na DS a to čakanie je nekonečne, lenže ja mám len ten základný balík tak asi budem čakať o dosť dlhšie ako vy

positano
6. mar 2024

@bala11111 My sme mali základný balík, odber v pondelok a výsledky ďalší pondelok 🙂

bala11111
autor
6. mar 2024

@positano a všetko bolo v poriadku? Ja som bola minulý týždeň v stredu tak som čakala že dnes ale stále nič ..som klbko nervov už 🙈

positano
6. mar 2024

@bala11111 Áno, všetko úplne v poriadku 🙂
Ešte mi napadlo, že je to možno kvôli platbe? Ja som to vyplatila v hotovosti priamo pri odbere mojej doktorke, možno ak si to posielala a pripísalo sa im to neskôr... Ale v každom prípade je to ešte stále len týždeň, dnes-zajtra čakaj určite výsledky 😉

bala11111
autor
6. mar 2024

@positano To som rada teda, akú si malá pravdepodobnosť DS? A platba im prišla hneď v stredu teda aspoň tak mi prišla sms že platbu obdržali..no uvidíme teda kedy mi prídu tie výsledky to čakanie je nekonečne 😀

positano
6. mar 2024

@bala11111 Ja som si to dala robiť ešte pred tripple testami, výsledky z trisomy mi vlastne prišli tesne po začiatku 13. týždňa, lebo skôr ti to ani nemôžu poslať. Proste sme sa nevedeli dočkať 😁 takže tripple mi už doktorka ani nerobila potom, alebo teda ani sme to neriešili.
Ale úplne ti rozumiem, pre mňa to bol snáď najdlhší týždeň v živote 🙈

michaela329
6. mar 2024

@bala11111 do týždňa boli. Mala som ale ten najväčší balík.

bala11111
autor
6. mar 2024

@positano prišla mi sms že výsledky už sú, volám doktorke a ako naschvál má do 8.3 dovolenku, asi má porazí od zvedavosti čakať ešte toľko dlho do pondelka

gaia14
6. mar 2024

ja som tam volalal po 7-8 dnoch lebo mi neprisla ziadna smska ani nic a oni ze poslali info doktorke ze treba opakovat odber kvoli nizkym/nedostatocnym hodnotam v krvi. Lenze doktorka pozera do ich systemu len ked ja jej dam vediet ze uz mi prisla smska :D takze keby si tam nezavolam tak cakam doteraz asi

positano
6. mar 2024

@bala11111 Och, tak to poteší 😒

miriamka18031998
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre