Ahojte, viem že je tu veľa tém ohľadom výsledkov trisomy testov, ale chcela som sa spýtať na najnovšie info ohľadom toho kedy vám prišli výsledky z trisomy testov? V jednej diskusia som čítala že pani mala základný balík a výsledky jej prišli až o 2 týždne... Ja mám tiež základný balík ale povedali mi že výsledky budú do 5-8 dní ..dnes je to už 6 deň od doručenia vzory a pripísania platby..som ako na ihlách stále pozerám telefón a nič, asi sa už zbláznim ..kedy vám prišli výsledky a mali ste niektorá aj ten obyčajný základy balík?
Rozšírený balík - odber bol v utorok, v piatok mi volal pán z laboratória, že kompletné výsledky budú až v pondelok ale, že Downov syndróm je negatívny (mali sme veľmi zlé výsledky z trippl) a povedal, že môžeme kupovať modré veci. Proste ma chcel pred víkendom potešiť. Ja som bola ako ty celá na nervy kvôli DS a genetike a nakoniec všetko negatívne a syn je úplne zdravý a vykazuje znaky nadpriemernej inteligencie.
@bala11111 Áno, všetko úplne v poriadku 🙂
Ešte mi napadlo, že je to možno kvôli platbe? Ja som to vyplatila v hotovosti priamo pri odbere mojej doktorke, možno ak si to posielala a pripísalo sa im to neskôr... Ale v každom prípade je to ešte stále len týždeň, dnes-zajtra čakaj určite výsledky 😉
@bala11111 Ja som si to dala robiť ešte pred tripple testami, výsledky z trisomy mi vlastne prišli tesne po začiatku 13. týždňa, lebo skôr ti to ani nemôžu poslať. Proste sme sa nevedeli dočkať 😁 takže tripple mi už doktorka ani nerobila potom, alebo teda ani sme to neriešili.
Ale úplne ti rozumiem, pre mňa to bol snáď najdlhší týždeň v živote 🙈
@bala11111 do týždňa boli. Mala som ale ten najväčší balík.
ja som tam volalal po 7-8 dnoch lebo mi neprisla ziadna smska ani nic a oni ze poslali info doktorke ze treba opakovat odber kvoli nizkym/nedostatocnym hodnotam v krvi. Lenze doktorka pozera do ich systemu len ked ja jej dam vediet ze uz mi prisla smska :D takze keby si tam nezavolam tak cakam doteraz asi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bala11111 rozsireny test - 6 dni