Je normálne čakať na výsledky Trisomy complete viac ako 5 dní? Všade uvádzajú, že výsledky sú DO 5 dni.. A to nerátam deň prijatia platby :/ Minulý utorok mi prišla sms že majú moju vzorku v laboratoriu a hned kratko na to (bolo to okolo 14tej poobede) že prijali aj platbu. Dnes je to teda 6. deň, resp 5 deň ak nerátam ten utorok....volala som na infolinku Medirexu a pani mi len sucho oznamila, že vzorka je ešte v procese vyšetrovania a mám si SKUSIT zavolat vo stvrtok :O Na test za takmer 700 eur sa mi to zda trošku prilis... mate niekto skusenost? Kedy vam nakoniec prisli vysledky?
u mna to bolo tusim 7, ci 8 dni 🤔
@denden77 aj ja to tak vidim ked mam volat vo stvrtok :/ ach to čakanie je nekonecne
tak ono to je v prvom rade netrivialny test, ktory castokrat aj opakuju, ak sa im nepodari analyzovat vzorku 1x
asi si si vsimla, ze do 5 dni je uvedenych s hviezdickou 🙂 a udajne 10% vzoriek je do 8 pracovnych dni, ak identifikovali platbu v utorok, 5 dni pocitaju od nasledujuceho dna, tak vlastne 5 dni mas dnes ale teda...mne tento test robili 2x a ani raz som ho nemala do 5 dni, tak by clovek nadobudol pocit, ze hadam aj viac ako 10% vzoriek 🤪
ok tak už len čakať, hviezdičku som si nevšimla :D
@danushiiik to su tie "nenapadne" hviezdicky a poznamky pod ciarou, uplne ta chapem, to cakanie nie je uplne prijemne, drzim paste nech uz ho mas zajtra! 🤞🏻
@petamich dakujem!
@danushiiik u mna 6ty den poobede prisli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danushiiik neviem ako Trisomy, ale Nifty som mala tiez ovela neskor, lebo mozu z 1 vzorky zbehnut az 3 kontroly a kazda tusim trva 3 dni alebo tak dako. lebo som volala, preco este nemam vysledky a ze prva kontrola vzorky kvoli dacomu nevysla, tak museli zbehnut dalsiu a neviem ci to nebolo az na treti pokus. 14.12. brali krv a vysledky volali 26.12. tiez mali byt tusim do 6 dni