Trisomy - ako sa platí?

snazilka_bio_mamka
15. mar 2024

Ahojte, v pondelok mi zoberie sestricka krv na Trisomy vysetrenie, len som sa zabudla spytat ci mam priniest hotovost alebo sa to posiela na ucet.. Viete mi prosim poradit? sestricka nedviha telefon.

gejb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gejb
15. mar 2024

@snazilka_bio_mamka
Toto sa neplatí v ambulancii.
Sestrička ti zoberie krv, vypíše ti taky formulár a ty to potom zaplatíš podľa inštrukcií online cez stránku medirexu. Budeš to mat všetko napísané v tom papieri aj sestrička ti poradí keď tak.

emma022
15. mar 2024

Platila som v hotovosti sestričke

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2024

ďakujem.. zrejme sa to bude dat hotovostou aj online

jazula
15. mar 2024

Platila som kartou na recepcii v tom centre, kde som si to dávala robiť. Ak si dobre pamätám, tak v to ráno pred odberom, keď ma registrovali…

saxana000
15. mar 2024

V hotovosti sestricke

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2024

@jazula ale ja nejdem priamo do centra ale k svojej gynekologicke

jazula
15. mar 2024

@snazilka_bio_mamka Tak to ma kazdy gynekolog asi inak, ci ma platobny terminal spojazdeny 🙂

monicatko20
15. mar 2024

@snazilka_bio_mamka moja gyn. neprijíma tieto platby..platila som priamo prevodom na ich účet.. tuším na druhý deň po odboroch mi prišiel mail alebo správa, už si presne nepamätám.. opýtaj sa lekárky 😉

snazilka_bio_mamka
autor
16. mar 2024

skusin este pondelok rano pred poradnou zavolat, vobec ma to nenapadlo naposledy sa spytat. 🙄 dakujen kočky za pomoc

snazilka_bio_mamka
autor
16. mar 2024

este možno jedna otazka, naozaj poslu vysledky 5-6 dni po pripisani platby? a ako, na mail mne alebo sestricke?

gejb
16. mar 2024

@snazilka_bio_mamka u mňa ich dostala len moja doktorka a tá mi oznámila vysledok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre