Ahojte, v pondelok mi zoberie sestricka krv na Trisomy vysetrenie, len som sa zabudla spytat ci mam priniest hotovost alebo sa to posiela na ucet.. Viete mi prosim poradit? sestricka nedviha telefon.
@snazilka_bio_mamka
Toto sa neplatí v ambulancii.
Sestrička ti zoberie krv, vypíše ti taky formulár a ty to potom zaplatíš podľa inštrukcií online cez stránku medirexu. Budeš to mat všetko napísané v tom papieri aj sestrička ti poradí keď tak.
Platila som v hotovosti sestričke
ďakujem.. zrejme sa to bude dat hotovostou aj online
Platila som kartou na recepcii v tom centre, kde som si to dávala robiť. Ak si dobre pamätám, tak v to ráno pred odberom, keď ma registrovali…
V hotovosti sestricke
@jazula ale ja nejdem priamo do centra ale k svojej gynekologicke
@snazilka_bio_mamka Tak to ma kazdy gynekolog asi inak, ci ma platobny terminal spojazdeny 🙂
@snazilka_bio_mamka moja gyn. neprijíma tieto platby..platila som priamo prevodom na ich účet.. tuším na druhý deň po odboroch mi prišiel mail alebo správa, už si presne nepamätám.. opýtaj sa lekárky 😉
skusin este pondelok rano pred poradnou zavolat, vobec ma to nenapadlo naposledy sa spytat. 🙄 dakujen kočky za pomoc
este možno jedna otazka, naozaj poslu vysledky 5-6 dni po pripisani platby? a ako, na mail mne alebo sestricke?
@snazilka_bio_mamka u mňa ich dostala len moja doktorka a tá mi oznámila vysledok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?