Ahojte, mate niekto podobnú situáciu:Triple testy vyšli 1:100(downov)
Môže to byť realn?
Prosím tie ktoré máte potrebu si vybijat zlosť nekomentujte.
Iba sa informujem
Ďakujem
No jedno to dieta zo sto, ktoreho matkam vysli rovnake vysledky ten DS mat bude a zvysnych 99 nie - otazka znie, ci je to pre teba akceptovatelne riziko a ci by sa nieco zmenilo, ak je to prave tvoje dieta. Ja osobne by som si urcite zaplatila Trisomy/Nifty alebo aspon poriadny morfologicky ultrazvuk, 1:100 je pre mna dost, aby som stresovala a chcela vediet presne.
Ahoj, mala som 1:80 a mám zdravé dieťa 🙂
Moze aj nemusi, su na usg nejake znaky toho? Ja myslim, ze nifty/ trisomy test je najlepsia volba ako to potvrdit/ vyvratit a nebat sa zvysok tehu.
nespoliehala by som sa na tieto testy. mne tiež vyšli zle, už je to síce 11rokov dozadu, ja som mala ale horší pomer, zdá sa mi že 9:12. nepamätám si presne. každopádne som išla na 3D sono, či morfologicke, vtedy to bolo niečo waw, /aspoň pre mňa/ dnes je už aj 4D tuším 😀 no ale tam mi lekár pekne všetko ukázal, vysvetlil, pomeral a strach s pomeru down syndromu či rázstepu vylúcil. u mna dovodom bolo s najvacsou pravdepodobnostou neskoro vykonany odber na tripple test. lekar mi robil odber tyzden po hranicnom tyzdni, do kedy sa test ma vykonat. teda by som sa nestrachovala zbytocnce z tychto testov. prajem vela zdravicka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lara1128 Ahoj, vôbec to nemusí byť reálne, je to len štatistika vzhľadom k Tvojmu veku, rase, výške, či si fajčiarka/nefajčiarka-v skratke jednej mame zo sto žien s Tvojimi parametrami sa narodí choré bábo. Mne tiež vyšli tieto testy zle, morfologický ultrazvuk bol v poriadku- riadila by som sa podľa neho.