Baby, kedy ste mali prvý a druhý odber v rámci tripple testu, prosím? Čítam, že keď je medzi nimi veľké rozpätie, tak zvyknú vyjsť zlé výsledky, je to tak? Ja som mala prvý odber už v 10tt a druhý až v 17tt, výsledky ešte nemám, ale sama dr mi vravela niečo, že ako blbo mi dala sestrička termíny, že prvý odber mi robili dosť skoro a teraz zase neskoro, tak už stresujem..... Berie ten tripple test do úvahy aj nejaké časové rozpätie, teda žeedzi odverom ubehlo 6-7 týždňov? Neviete prosím? Vďaka...
@trgypadl práveže už 9+5... Už vtedy mi bolo zvláštne, že tak skoro mi brali krv, ale neriešila som, no teraz som riadne v strese
@trgypadl resp. 9+4 dokonca
malo sa odoberat 10+0 a viac,ale urcite nebud kvoli tomu v strese
@trgypadl a nevieš prosím, či sa pri tých testoch zohľadňuje aj ten čas vykonania? Či len všetky sa rovnako hodnotia?
Tam sa hlavne zohladnuje velkost dietatka podla sona. To je dolezite myslim
@basska_b ďakujem, ja neviem na netr nájsť, že čo sú vlastne vstupné údaje, všade je písané len o hodnotách 3 hormónov, ktoré sa sledujú, ale neviem vôbec aké ďalšie údaje da tam dávajú... Tak snáď to vyjde dobre
Tam sa berie do uvahy vela parametrov (vek,vaha,vysledky odoberanych parametrov atd)aj tyzden odberu ,ale ak by bol nejaky problem urcite to napisu do vysledkov,ze bol odber robeny skoro
Ďakujem pekne, prepáčte, sa stresujem dopredu 🙈
Veru, je to nejaky velmi čudny vzorec... 🙄 a dava aj dost falosne pozitivnych vysledkov. Ale ozaj ta nechcem stresovat, len to ber s rezervou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prvy bol kedy presne robeny ?10 plus nieco?