Ahojte,
Bola som na sone v termíne 19+1tt a u bábätka bola zistená trikuspidalna regurgitacia l.st do 100cm/sek. Pani doktorka nás upokojila že to zisťujú viacerým bábätkam v takom termíne a že zvykne srdiečko dorast cca do 30tt. Na internete som čítala že to môže byt aj v dôsledku chromozómnej anomálie, doposiaľ všetky výsledky (aj usg aj krvné) boli v poriadku a rizika sú veľmi nízke. Tak teraz som mierne v strese z tejto diagnózy.
Stretol sa niekto s týmto v tehotenstve? Upravilo sa to v pokročilejšiom štádiu tehotenstvá alebo bábätko sa narodilo s touto diagnózou? Ak sa narodilo s diagnózou čo všetko to obnáša?
Vopred každej ďakujem❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, prepac, neodpoviem na tvoju otazku, ale poradim ti sa opytat na FB v skupine Srdieckovo. Tam je ovela vyssia sanca, ze natrafis na niekoho, kto ti v tejto veci poradi. Zelam ti vsetko dobre a vela zdravicka tebe aj babatku, verim, ze vsetko bude v poriadku ❤️