Trhanie zubu v 9. Mesiaci

ivana6688
27. apr 2019

Ahojte babenky, chcem sa spýtať ci mate niektorá skúsenosť s trhanim zubu v 36.tt tehotenstva? Dnes sa mi zlomila polka zuba pri dasne a v pondelok pôjdem k zubárovi len chcem sa spýtať ci nie je nebezpečná injekcia pre bábätko? Ďakujem

puskaruka
27. apr 2019

Trhať zub nebude...ak bude treba tak po pôrode.

katrin21
27. apr 2019

Normalne sa moze osetrit..aj injekciu mozes.. ja sol mala osetrenie s 0.5kubika suprakainu v 7 mes... stacila tato davka, babu to uz neskodi stres z osetrenia bez anestezy a bolest by skodila viac.

evittam
27. apr 2019

@ivana6688 Ak je treba vytrhnúť tak samozrejme,ze vytrhne hadam nebudes trpieť dalsie 4tyzdne. Uz su aj lokalne injekcie ktore nemaju ako ublížiť dieťaťu.

ivana6688
autor
27. apr 2019

@puskaruka myslíte, že mi to nechá tak, až keď porodim?

evittam
27. apr 2019

@puskaruka Jasnee a do pôrodu nech aj "skape" od bolesti....ach jaj....

evittam
27. apr 2019

@ivana6688 Nie, nenecha.

katrin21
27. apr 2019

@ivana6688 ak tam mas zapal atd, tak urcite vythnut a necakat....

rora
27. apr 2019

@ivana6688 mne trhali v 9.mesiaci osmicku. ked musel von tak musel.... umrtvenie lokalne. vsetko bolo vporiadku.

puskaruka
27. apr 2019

@ivana6688 závisí to tiez, že aké máte tehotenstvo. Ak je rizikové, tak trhať by nemal

tina5959
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jani321
27. apr 2019

@ivana6688 ahoj. mne trhali zub v 8. mesiaci s injekciou. Tiež sa mi zlomila polka zuba a hrozil zápal.

ildiko36
14. jún 2019

@ivana6688 mne zub neurobil lekar ani pocas tehotenstva od 7mes..az kym som kojila😏..davala som rozhrizany klincek na zub..aj s klincekom v ustach som rodila..bolo to hrozne..uz mi bolo od toho zle ale velmi pomaha pri bolesti a zapale zuboch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre