Ahojte . Mám dva problémy ktoré splývajú do jedného . V utorok mi ťahali zub spodnú 4. Ešte kým som čakala v čakárni kým zaúčinkuje injekcia som mali cítila o stošesť . V utorok po zákroku ešte áno vecer , v stredu a včera trosku malo a dnes vôbec . Ďasno má navyše stále boli , rana sa mi akokeby už zatvára ale stále boli krv tam už nemám . Zubár má ubezpečil že bábätku sa nič nestane . Mám utekať na pohotovosť ? Vždy som malu cítila keď som ležala vecer na chrbte a teraz takmer nič možno len take vibrovanie medzi rebrami ? Moc ďakujem za rady .
Mne trhali zub síce v 4.mesiaci ale všetko bolo poriadku, zubár má ubezpečil že bábätku sa nič nestane. Ak však necitis pohyby okamžite na pohotovosť. V ktorom si mesiaci?
A v ktorom si tyzdni?
Prepáčte zabudla som napísať som 25 + 3 . Ja som akurát v utorok doobeda bola aj na sone aj na poradni všetko bolo ok mala bola v úplnom poriadku no a poobede to trhanie 😰
Okamžite utekaj. Radšej počuť že je v poriadku nemusíš sa báť. Ako keby malo byt neskoro :(
Aj ja by som išla, tiež som v tehotenstve takto išla. Držím palce, daj vedieť
Bez na pohotovost ihned. Ak ma babatko problem tak sa rata kazda minuta, urcite necakaj do zajtra. A vobec to nemusi suvisiet so zubarom.
Drzim palce, nech je babo v poriadku
Drzim palce, daj nam potom vediet, ako si dopadla. Verim, ze je vsetko v poriadku 🙏🙏
Dúfam, že je všetko v poriadku 🍀🍀🍀
Dufam, ze si bola na pohotovosti!!!
Daj nám vedieť či je všetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
okamžite utekaj na pohotovosť už si tam mala byť davno