Trasúce pohyby dieťaťa v bruchu

elvis1235
28. nov 2023

Ahojte ,ma tu niekto skusenost so zvlastnymi pohybami ? Asi posledny tyzden mam pocit ,ako keby dieta v bruchu striaslo take 2-3 sekundy . Stikutka to neni . to ma aj 3 krat za den , toto je vyslovene ako ked vas strasie zima . Spominala som to DR. a pozerala na mna ,ako keby som spadla z visne ,ze o tom este nikdy nepocula . No tuto noc uz aj 10 sekundove triasky , a celu noc to trvalo , rano sa to trochu ukludnilo ale aj ta sa striasa . Samozrejme sa neviem dovolat ani do nemocnice ani k svojmu DR. zajtra mam kontrolu tak neviem ci uz vydrzat alebo co . Vcera som mala termin , aj som citala ze nezvycajne triasky mozu byt pred porodom ,ale nikde som sa nedocitala o triaskach plodu . celu noc som nespala , som z toho uz nervozna , Napadlo mi este ci to nemohlo byt sposobene kupelom ,ktory som si zacala davat vzdy vecer posledne 4 dni.

kulumulu123
28. nov 2023

@elvis1235 vysad kupel a uvidis ci sa nieco zmeni... Ale ak to zacalo presne odkedy sedavas vo vani v teplej vode moze to byt, ale nie som lekar tak na tvojom miestr by som zasla kludne aj na pohotovost a necakala ci sa niekam pjdari alebo nepodari dovolat...

stellarstar
28. nov 2023

Ja by na tvojom mieste už bola na ceste na pohotovosť

anjelicek26
28. nov 2023

Ja by som sla na pohotovost...

nin12345
28. nov 2023

@elvis1235 minule tu presne niekto za to pisal vyhladaj si tu diskusiu. Ja som tam tiez prispela komentarom ze ano aj mne sa toto dialo nechapem z coho to bolo urcite to nebola stikutka bolo to proste trasenie kludne niekolkokrat do dna a v noci. A mala je uplne v poriadku. Viacej zien tam pisalo ze sa im to dialo povcas tehotenstva.

izabela333
28. nov 2023

aj mne sa to dialo počas tehotenstva. Cez den nie, len v noci. V oboch prípadoch je s deťmi všetko OK.

nyphadora
28. nov 2023

@elvis1235 vieš čo tiež to mam, presne akoby triasky malo babo, ale mam to už dva mesiace a vaňu si davam skoro pravidelne po prvom trimestri,skôr mam pocit, že tie triašky začali pri väčšom strese.

sili82
28. nov 2023

Aj môj syn sa takto triasol, tiež som hrozne stresovala a doktor mi nevedel na to nič povedať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre