Ahojte ,ma tu niekto skusenost so zvlastnymi pohybami ? Asi posledny tyzden mam pocit ,ako keby dieta v bruchu striaslo take 2-3 sekundy . Stikutka to neni . to ma aj 3 krat za den , toto je vyslovene ako ked vas strasie zima . Spominala som to DR. a pozerala na mna ,ako keby som spadla z visne ,ze o tom este nikdy nepocula . No tuto noc uz aj 10 sekundove triasky , a celu noc to trvalo , rano sa to trochu ukludnilo ale aj ta sa striasa . Samozrejme sa neviem dovolat ani do nemocnice ani k svojmu DR. zajtra mam kontrolu tak neviem ci uz vydrzat alebo co . Vcera som mala termin , aj som citala ze nezvycajne triasky mozu byt pred porodom ,ale nikde som sa nedocitala o triaskach plodu . celu noc som nespala , som z toho uz nervozna , Napadlo mi este ci to nemohlo byt sposobene kupelom ,ktory som si zacala davat vzdy vecer posledne 4 dni.
Ja by na tvojom mieste už bola na ceste na pohotovosť
Ja by som sla na pohotovost...
@elvis1235 minule tu presne niekto za to pisal vyhladaj si tu diskusiu. Ja som tam tiez prispela komentarom ze ano aj mne sa toto dialo nechapem z coho to bolo urcite to nebola stikutka bolo to proste trasenie kludne niekolkokrat do dna a v noci. A mala je uplne v poriadku. Viacej zien tam pisalo ze sa im to dialo povcas tehotenstva.
aj mne sa to dialo počas tehotenstva. Cez den nie, len v noci. V oboch prípadoch je s deťmi všetko OK.
https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/trasuce-pohyby-v-38-tyzdni/
https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/trasenie-babatka-v-brusku-v-31-tyzdni/
Tu nájdeš viac 🙂 evidentne je to v poriadku a časté..
Aj môj syn sa takto triasol, tiež som hrozne stresovala a doktor mi nevedel na to nič povedať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@elvis1235 vysad kupel a uvidis ci sa nieco zmeni... Ale ak to zacalo presne odkedy sedavas vo vani v teplej vode moze to byt, ale nie som lekar tak na tvojom miestr by som zasla kludne aj na pohotovost a necakala ci sa niekam pjdari alebo nepodari dovolat...