Ahojte, som v 7 tt a je mu tak zle,ze ledva žijem.. dnes som bola u gyn a dala mi torecan capiky,ze to mi zaberie,ale citala som v pribalovom letaku,ze pre tehotne nevhodne.. tak som sa trocha vystrasila.. ma s tym niekto skúsenosť? Dakujem
ja som ich mala a potratila som..no neodvažim sa povedat ze kvoli nim...kamoska ich mala tiez a ma babo v poriadku..
Mne to dal gyndos tiež ale vôbec mi nezabrali...bolo mi zle celé tehu.niekedy mi zabrala soda bikarbona a homeopatiká cocculine.
Ja som ich brala 2 mesiace co mi bolo stale zle a babatko je v pohode podla mna nic sa nestane ked ich budes brat a to som ich brala 3x denbe
Ked som bola hosp.v nemocnici pani co tam lezala s neustalym zvracanim mala ,ako liecbu tento torecan.Ale poviem ti ja som vracala do 37tt 😀 a neuzivala som radsej nic.
Ja som si ho včera musela dat.. a dnes sa citim úplne fajn.. snad doktorka vie,co robit.. prednedavnom slm potratila..tak snad by ma neohrozila... :/
aj ja som brala, prezili sme bez ujmy 😎
Mne torecan naordinovali v nemocnici v 14tt ked som vracala... Ked bolo najhorsie som ho pouzivala... Zvracala som alalez do pôrodu v 39tt... No mne torecan pomahal a drobec je v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@domin9 brala som skoro cely prvy trimester.. ono ked by ta aj hospitalizovali koli neustavajucej nauzei, tak ti daju torecan do infuzky.. jasne, ze si ho nebudes davat kazdy den a pod, ale ked sa to uz neda vydrzat a hlavne zastavit, tak si ho daj..