Torecan čapíky a nevoľnosť v tehotenstve

ullucka
2. jún 2024

Akojte žienky potrebujem súrne pomôcť som tehotná po 4 potratoch za rok a pol a mam diagnózu ze od začiatku tehotenstva vkuse vraciam neprijmam ani kvapku vody nič, každé tehotenstvo rovnaké, pred 10timi rokmi som tehotenstvo zvládla len vďaka torecan cipkom ale žiaľ všade sú nedostupné, vo forme liekov mi nezaberajú nezaberá ani degan ani infúzie ani injekcie. Viete mi prosím vás poradiť či sa dajú niekde zohnať keď aj v zahraničí alebo som počula že nejaké lekárne vedia vyrobiť náhradu ale nemám ani predstavu ako a kde to zistiť a pripadne ak ich niekto ešte mate doma odkúpim ich veľmi toto bábätko chcem ale nevládzem ani žiť takto prosím akákoľvek pomoc rada mi pomôže ďakujem všetkým

sisa_s
2. jún 2024

Daj si u gynekologa predpisat Xonveu, nie zhanat lieky po internete

ullucka
autor
2. jún 2024

@sisa_s nepomáha ani to a mne aj gynekológ povedal ze nech skúsim zohnať hocikde ze aj v lekárňach ci niekto nevyrába mam pozisťovať lebo toto je jediná vec co mi pomáha

sisa_s
2. jún 2024

@ullucka tak skus zavolat do najblizsej velkej nemocnicnej lekarne/ak to mas blizko hranic, ci tam ich nevedia zarobit

viestta
2. jún 2024

@ullucka vsak nech ti gynekolog da predpis na vyrobu a najdes lekaren, ktory ich vyrobi. Sice vyrabane lieky ma vediet zabezpecit kazda lekaren, aj taka co nema labak, ale prax je ina

lienka9898
2. jún 2024

@ullucka torecan capiky vyrabaju viacere lekrane, skusila by som pri nemocnici alebo poliklinikach, v KE viem o 1 co vyraba

ullucka
autor
2. jún 2024

@lienka9898 viete mi poslať bližšie info ohľadne lekárne alebo kontakt ja mam Košice ďaleko ale by som skúsila tam zavolať

viestta
2. jún 2024

@ullucka v Kosiciach namiesaju v lekarni na poliklinike v novej nemocnici, tam sme davali robit prednizonove capiky a labak ma aj lekaren na namesti Maratonu mieru

lienka9898
2. jún 2024

@ullucka to je o surovine ne kazdy drzi ucinnu latku ale na poliklinike nad jazerom vraj ano, tam ma moj dr. Posielal ale nesla som tam nakoniec nebolo mi az tak zle skuste: +421 901 961 388

ullucka
autor
2. jún 2024

@viestta viete mi napísať aspoň názov lekárne aby som Na nich vygooglila aspoň kontakt a skúsila tam zavolať ja Košice nepoznám ja som z banskej Štiavnice

nyphadora
2. jún 2024

@ullucka ked ti nepomahaju vsetky zmienene lieky, tak cipky ti tiez nepomôžu. Každe tehu je ine. Skus naramok od nevolnosti, alebo homeopatika, nožno ti zo zufalstva pomôžu.

ullucka
autor
3. jún 2024

@nyphadora ja so s týmito čipkami jedno dieťa už zvládla bolo to jediné čo mi pomohlo a žiaľ moje každé tehotenstvo je úplne rovnaké

ullucka
autor
3. jún 2024

@viestta ďakujem krásne

ullucka
autor
3. jún 2024

@viestta ďakujem ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre