Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či nemáte niekto podobnú skúsenosť. Alebo poprosiť o nejaké rady. Už asi 4.ty deň sa mi niekedy strašne zatočí hlava, netočí sa mi keď sedím, ležím. Ale keď stojím a niečo robím alebo chodím po obchode začne sa mi točiť. Pár dni má bolela tiež hlava a krcna chrbtica , myslela som že migréna ale asi to nebude ono. Tlak si meriam len u doktorky a mávam vždy dobrý. Len pulz mávam vždy vyše 100 ale to je vraj v poriadku lebo som bola na internom. Celkovo sa cítim byt taká unavená a slabá. Ďakujem za akúkoľvek radu či ste mali niečo podobne 😊
@kkovacovak aj mna ako prvé napadlo počasie lebo doteraz som nemala vôbec takýto problém, dávam si tehotenské vitamíny femibion, a teraz som si druhý deň pridala k tomu ešte magnerot a dnes železo 😒🙂 na začiatku tehu som okrem zvracania mala tiež take točenie ale len pár krát a potom som sa cítila super, plno energie, prechádzky a teraz aj mám strach ísť von aby som niekde nespadla 🙄
@timea1228 ja ledva idem po schodoch, trasú sa mi nohy a mám tiež strach že spadnem. Jar je v tomto vždy náročnejšia lebo sa všeobecne mení počasie. Magnézium koľko beriete? Lebo v tehotenstve by sa malo 300-350mg. Pripadne si skúste kúpiť také magneziove sáčky magne b6 forte. Môžete to hodiť do kabelky a keď sa začne hlava točiť tak si dáte a malo by ro rýchlejšie zabrať.
@kkovacovak ďakujem Vám veľmi pekne za rady 🤗
Kocky ja napisem moju skusenost, tiez som mala tocaky, tak som si zvysovala davky magnezia, kazdy odporucal. Ale kedze ja som mala nizky tlak, to magnezium nebol vobec dobry napat, totizto mi to ten tlak este znizovalo a tocky boli este horsie. Ja som musela magnezko uplne vysadit. Tolko moja skusenost.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timea1228 dobrý deň, ja som síce len v 12tt ale v posledných dňoch (cca týždeň) to mám rovnako. Ledva vyjdem schody už mám zahmelnie pred očami a strašné závrate. Keď vstávam alebo chodím. Pripisujem to ale počasiu. Často sa mení, je nízky tlak. Dnes to už bolo lepšie. Beriete dostatok magnézia?